Νέο μοντέλο πασαρέλας Opacmare χωρίς μπουκάλα ανύψωσης από την Ζώης Ευσταθίου

Η Οpacmare διευρύνοντας την ήδη πλούσια γκάμα της με νέα προϊόντα, μετά την πρώτη παγκοσμίως πασαρέλα χωρίς μπουκάλα ανύψωσης 8999, παρουσιάζει το νέο μοντέλο πασαρέλας 4999. Είναι η ιδανική επιλογή όταν δεν υπάρχει διαθέσιμη επίπεδη επιφάνεια για την στήριξη της μπουκάλας ή το σημείο εγκατάστασης είναι σε σκαλοπάτι, δίνοντας λύση σε προβλήματα εγκατάστασης λόγω μικρού διαθέσιμου χώρου σε σκάφη με πρύμνη χαμηλού ύψους, αφήνοντας ελεύθερη για χρήση όλη την πλατφόρμα του σκάφους αλλά και για το dinghy, αφού μπορεί και ανυψώνεται σε κάθετη θέση. Είναι διαθέσιμη σε τέσσερα μήκη από 2 έως 3 μέτρα και με ανυψωτική ικανότητα 200 έως 300kg .

Η Opacmare είναι η κορυφαία εταιρία παγκοσμίως στον σχεδιασμό και κατασκευή εξοπλισμού σκαφών από ανοξείδωτο ατσάλι. Σήμερα τα προϊόντα της Opacmare εξοπλίζουν τα διασημότερα ναυπηγεία σκαφών στον κόσμο.

Η σειρά των προϊόντων της περιλαμβάνει ηλεκτρο-υδραυλικές και χειροκίνητες πασαρέλες, γερανούς ανέλκυσης και καθέλκυσης βοηθητικών σκαφών, σκάλες μπάνιου, αυτόματες και χειροκίνητες πόρτες, καθίσματα πιλοτηρίου και πολλές άλλες κατασκευές που εξυπηρετούν τις ανάγκες κάθε σκάφους.

Η Opacmare, με την πληθώρα των μοντέλων της καθώς και τη δυνατότητα παραγωγής προϊόντων κατά παραγγελία σύμφωνα με τις ανάγκες και επιθυμίες του κάθε πελάτη ξεχωριστά (customize), μπορεί και ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες για προϊόντα που συνοδεύονται με πιστοποίηση από διεθνείς οργανισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ζώης Ευσταθίου Α.Ε.
Ποσειδώνος 57, 183 44 Μοσχάτο
Τηλ. +30 2109409828
Φαξ +30 2109409112
zois.gr