Επίδειξη σωστικών μέσων και liferaft από την Eval

Η EVAL Ε.Γ. Βαλλιανάτος ΑΒΕΕ σε συνεργασία με τον ΣΙΤΕΣΑΠ, διοργάνωσε μια επίδειξη με σωστικά μέσα συμπεριλαμβανομένου και liferaft, την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 στην Μαρίνα Αλίμου, ειδικά για τα μέλη του ΣΙΤΕΣΑΠ.

evalsostika

Η διοίκηση του ΣΙΤΕΣΑΠ και τα μέλη, ανταποκρίθηκαν με ενδιαφέρον στην πρόσκληση.  Η EVAL ως ελληνική εταιρεία που διαθέτει παραγωγική μονάδα, παρουσίασε τις σειρές προϊόντων της σωστικού εξοπλισμού, οι οποίες είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (σωσίβια SOLAS, αυτόματα σωσίβια, κυκλικά σωσίβια, σωσίβιες ζακέτες, πλευστικά βοηθήματα και πολλά άλλα).

Έγινε επίδειξη χρήσης liferaft και παρουσιάστηκαν τα φουσκωτά σκάφη NEPTUNE που έχει η εταιρεία στην γκάμα της όπως και οι 4χρονες εξωλέμβιες μηχανές PARSUN.

Η EVAL που δραστηριοποιείται από το 1976 με την παραγωγή και διάθεση ναυτιλιακού εξοπλισμού, υπηρετώντας τον κοινωνικό της ρόλο και δεδομένης της κρίσιμης οικονομικής συγκυρίας, έχει κρατήσει την παραγωγή της στην Ελλάδα προσφέροντας θέσεις εργασίας και ταυτόχρονα συμβάλλοντας στις εξαγωγές της χώρας πέρα από την εξυπηρέτηση της ελληνικής αγοράς.

Η εταιρεία εφαρμόζει -σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς-, αυστηρό ποιοτικό έλεγχο που διέπει όλη την γραμμή παραγωγής.  Η ίδια η εταιρεία έχει διασφαλιστεί με το πιστοποιητικό ποιότητας ISO – 9001: 2008 από τον οίκο PRS S.A. ενώ τα προϊόντα που παράγει συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και εγκρίσεις (SOLAS 74, LSA Code- SOLAS 96/98/ EC) και είναι εγκεκριμένα από διεθνείς φορείς όπως LLOYD’S, PRS, TUV & RINA.

EVAL,

www.eval.gr  [email protected]

Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871.