Βυθιζόμενοι φανοί αλιείας με LED

Βυθιζόμενος φανός αλιείας με 6 LED (κωδικός 1667) πολύ χαμηλής κατανάλωσης που παρέχουν φωτισμό παρόμοιο με εκείνο των αντίστοιχων λαμπτήρων αλογόνου ή φθορίου.  Οι αυλακώσεις στη σχεδίαση του φανού πολλαπλασιάζουν την ένταση του φωτός και το αντανακλούν σε μεγαλύτερη εμβέλεια.

Εντελώς φορητός χωρίς καλώδιο και με την χρήση 3 μπαταριών ΑΑΑ (περιλαμβάνονται) λειτουργεί μέχρι και 50 ώρες.  Στην άκρη του υπάρχει υποδοχή για προσαρμογή βαριδίου ώστε να βυθίζεται στο επιθυμητό βάθος.  Μικρό μέγεθος για εύκολη αποθήκευση.

Διατίθεται και βυθιζόμενος φανός αλιείας ο οποίος σε κάθε τμήμα διαθέτει 8 πράσινα LED (κωδικός 1650) πολύ χαμηλής κατανάλωσης που παρέχουν φωτισμό παρόμοιο με εκείνο των αντίστοιχων λαμπτήρων αλογόνου ή φθορίου.  Το πρώτο τμήμα του φανού έχει καλώδιο 6 μ. με κλίπς μπαταρίας και μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα.  Βιδώνοντας στην άκρη του την μια επέκταση μετά την άλλη, ο φανός μπορεί να επεκταθεί στο επιθυμητό μήκος με την προσθήκη επεκτάσεων.  Κάθε επέκταση περιλαμβάνει 8 πράσινα LEDs. Στην άκρη του υπάρχει υποδοχή για προσαρμογή βαριδίου ώστε να βυθίζεται στο επιθυμητό βάθος.

EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος,

www.eval.gr

e-mail : [email protected]

Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871.