Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι Αθηνών 2010


«Οι καλοκαιρινές αποδράσεις ξεκινούν στις 15 Απριλίου»

Για 5 ημέρες, από τις 15 έως και τις 19 Απριλίου, το ενδιαφέρον για τους λάτρεις της θάλασσας στρέφεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και σε μια Ναυτική Έκθεση με ανοιξιάτικο άρωμα, που έχει πλέον καθιερωθεί ως η εποχιακή έκθεση του κλάδου στην Ελλάδα.

Το «Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι 2010» που διοργανώνουν από κοινού ο ΣΕΚΑΠΛΑΣ – ΠΕΕΥ (Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών – Παρελκομένων – Εξαρτημάτων – Εμπόρων & Υπηρεσιών) και η εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE αναμένεται να προσελκύσει και φέτος το ενδιαφέρον του κοινού, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη του ανταγωνισμού στον κλάδο και φέρνοντας το σκάφος στο προσκήνιο λίγο, πριν την είσοδο του καλοκαιριού.

Ελληνικές και ξένες κατασκευαστικές και εισαγωγικές εταιρείες, οι περισσότερες γνωστές και καταξιωμένες αλλά και πολλές νεότερες, ετοιμάζονται να συνθέσουν το παζλ μιας γνήσιας ναυτικής έκθεσης μονοπωλώντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Με επίκεντρο τα φουσκωτά και πολυεστερικά σκάφη, το «Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι 2010» θα φιλοξενεί μια ποικιλία σχετικών ειδών και υπηρεσιών όπως: Βάρκες για ψάρεμα, Ενοικιάσεις σκαφών, Μηχανές Θαλάσσης, Εξοπλισμό, εξαρτήματα, Αξεσουάρ σκαφών, Ναυτιλιακά είδη, Θαλάσσια σπορ, Εξοπλισμός Windsurf, Καταδυτικό εξοπλισμό, Είδη αλιείας, Κλαδικές εκδόσεις κ.α.

Μια πολυδιάστατη έκθεση που θα αποτελέσει για ακόμη μια φορά πόλο έλξης για τους λάτρεις του φουσκωτού, του πλαστικού σκάφους και των θαλασσίων σπορ, καθώς θα αντικατοπτρίσει την αγορά, ενημερώνοντας παράλληλα τους επισκέπτες για τα νέα μοντέλα, προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει ο κλάδος.

Ας είμαστε όλοι εκεί…

Το «Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι» διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων ΕΧΡΟ ΟΝΕ με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό με εισιτήριο εισόδου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της έκθεσης: springboatshow

Διάρκεια έκθεσης:15-19 Απριλίου 2010
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:

Καθημερινές: 16:00 – 21:30
Σαββατοκύριακο: 10:00 – 21:30

Χορηγοί επικοινωνίας: SENTRA FM, CITY PRESS, AUTOΤρίτη, Εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Χορηγοί επικοινωνίας Internet: SPORT 24, www.dailymotion.com