΄Εκπτωση 20% σε όλες τις προπέλες turning point από την Eval.

Προπέλες Turning point καινοτομία & ποιότητα

Οι προπέλες Turning Point διαθέτουν ένα εξαιρετικά ανθεκτικό σύστημα αποσπώμενου αφαλού-πολύσφηνου και τριπλό σύστημα κλειδώματος-ασφαλείας που εξασφαλίζει την ακρίβεια στην λειτουργία τους.

Ο αφαλός έχει ενισχυμένο αποστάτη και το περίβλημα είναι από υψηλής τεχνολογίας πολυμερή.  Οι ειδικής σχεδίασης αυλακώσεις του αφαλού εξασφαλίζουν την ακριβή εφαρμογή του με την προπέλα ενώ επιπρόσθετα τα μπρούτζινα προσαρτήματα -που δεν διαβρώνονται-ενδυναμώνουν το προστατευτικό περίβλημα και εξασφαλίζουν την αντοχή και την μεγάλη διάρκεια του συστήματος της προπέλας.

Οι προπέλες Τurning point ενισχύουν την απόδοση του κινητήρα του σκάφους και εξασφαλίζουν σταθερότητα χάρη στην εξελιγμένη σχεδίαση των πτερυγίων.  Η γκάμα Τurning point περιλαμβάνει προπέλες αλουμινίου και ανοξείδωτες, τρίφτερες-τετράφτερες και δεξιόστροφες και αριστερόστροφες.

Όλη η γκάμα προπελών Turning Point με ΕΚΠΤΩΣΗ 20% έως τέλος Μαΐου 2012 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Η ευρεία γκάμα των προπελών TurningPoint είναι διαθέσιμη στα εξειδικευμένα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών με τα οποία συνεργάζεται η EVAL σε όλη την Ελλάδα και στα εξειδικευμένα EVAL Points.

EVAL

Ε. Γ. Βαλλιανάτος,

www.eval.gr

E-mail : [email protected]

Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871.