Σεμινάριο “Χειμερινές τεχνικές ψαρέματος στη ρηχή και μεσαία ζώνη”

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο στα γραφεία του συλλόγου με θέμα «Χειμερινές τεχνικές ψαρέματος στη ρηχή και μεσαία ζώνη» με ομιλητή το Σταύρο Μπακανδρέα.

mesaianera

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν οι κύριες τεχνικές που εφαρμόζονται κατά τους χειμερινούς μήνες (καρτέρι, ψαχτήρι, πλανάρισμα) καθώς και οι παραλλαγές τους (συρτό καρτέρι, ανάποδο ψαχτήρι κ.ά.) ανάλογα με το είδος του θηράματος. Επίσης θα γίνει αναφορά στον εξοπλισμό που απαιτείται για την κάθε τεχνική και το πώς αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη βέλτιστη μορφή του.

Στα μέσα του θεωρητικού μέρους θα γίνει λαχειοφόρος μεταξύ των παρευρισκομένων για 5 σχολεία ελεύθερης κατάδυσης με 50% έκπτωση στα δίδακτρα προσφορά του ομιλητή.

Το παράβολο συμμετοχής για τα μη μέλη είναι 10 €, ενώ για τα οικονομικώς εντάξει μέλη του συλλόγου είναι δωρεάν.

Η καταβολή του παραβόλου γίνεται 10΄ πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Επίσης πριν την εκκίνηση του σεμιναρίου θα μπορέσετε να προμηθευτείτε χειμερινά φούτερ σε διάφορα χρώματα από τη μπουτίκ του συλλόγου και αυτοκόλλητα για τα όπλα και τα πέδιλά σας.

Ακόμη, όποιος θέλει μπορεί να γίνει μέλος του συλλόγου και να παρακολουθεί δωρεάν όλα τα σεμινάρια που γίνονται!

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το [email protected] αφήνοντας ονοματεπώνυμο και κινητό, ή στα τηλέφωνα 6939 621 14 και 6972 789 518.