ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ Κοπή Πίτας

Σε μια κατάμεστη αίθουσα με την εντυπωσιακή προσέλευση αθλητών, γονέων και μελών του ομίλου, πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2010 η κοπή της πίτας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών-Καλλιθέας, στο Δέλτα Φαλήρου.

Με την παρουσία τους τίμησαν τον ΝΟΤΚ ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κώστας Ασκούνης, ο αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Καλλιθέας Κος Γιώργος Μαργωμένος, οι Αντιδήμαρχοι κα Βάσω Μαργαρίτη και κος Ηλίας Καββαδίας καθώς επίσης και ο υπεύθυνος υγρού στίβου της Γ.Γ.Αθλητισμού κος Μάκης Τσολακίδης, ο πρόεδρος του Ομίλου Κος Παντελής Παυλίδης με τα μέλη του ΔΣ του ομίλου.

Από τους προσκεκλημένους, που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, όπως από την Υπουργό Ναυτιλίας κα Λουκία Κατσέλη, λάβαμε επιστολή όπου αναφερόταν σε προγραμματισμένες υποχρεώσεις που δεν επέτρεψαν την παρουσία της στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, καθώς από τον κ. Απόστολο Κακλαμάνη και τον Γεν. Γραμματέα ΓΓΑ κ. Μπιτσακτσή.

Πριν την κοπή της πίτας ο Πρόεδρος του Ομίλου εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχήθηκε στους παριστάμενους για τη νέα χρονιά έκανε, όπως είθισται, έναν μικρό απολογισμό για τις αθλητικές δραστηριότητες και επιτυχίες του 2009.

Εκτενής αναφορά έγινε στην άνευ προηγουμένου επιτυχία των αθλητών του ομίλου που κατόρθωσαν στην κατηγορία 420 να κατακτήσουν το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ιταλία και επίσης το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία.

Απενεμήθη στους αθλητές Αντώνη Τσιμπουκέλη και Γιώργο Καρώνη που κατέκτησαν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τιμητική πλακέτα καθώς και 500 ευρώ στον κάθε αθλητή σαν οικονομική επιβράβευση από την Ελληνική Ιστιοπλοική Ομοσπονδία.

Στους αθλητές Ανδρέα Μπακατσιά και Τριαντάφυλλο Μπακατσιά που κατέκτησαν το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα απενεμήθη τιμητική πλακέτα καθώς επίσης και 500 ευρώ στον κάθε αθλητή σαν οικονομική επιβράβευση από τον ΝΟΤΚ.

Το συνολικό ποσό των 2000 ευρώ της οικονομικής επιβράβευσης προήλθε από ενέργειες του Προέδρου του ομίλου Κου Παντελή Παυλίδη.

Επίσης βραβεύτηκαν με τιμητική πλακέτα:
•Ο προπονητής του ομίλου Δημήτρης Ψωμιάδης για τη συνεισφορά του στις μεγάλες επιτυχίες των διθέσιων σκαφών
•Οι αθλήτριες του Ομίλου Νεφέλη Παπαγιαννάκου και Κατερίνα Αναστασάκου, που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο 420
•O ΝΟΤΚ βράβευσε επίσης τους αθλητές Ανοικτής Θαλάσσης
•Ο Σωκράτης Καλλιγάς, αθλητής ανοικτής θαλάσσης, για την 1η θέση το 2009 στο Ranking List σκαφών ORC i N με το σκάφος ΕΡΩΔΙΟΣ και

•Ο Κώστας Αντωνόπουλος, αθλητής ανοικτής θαλάσσης, για την 3η θέση στην ίδια κατηγορία με το σκάφος ΝΕΦΕΛΗ

Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο του Ομίλου Κο Παντελή Παυλίδη ενώ στη συνέχεια ο Δήμαρχος Καλλιθέας Κος Κώστας Ασκούνης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, καθώς επίσης και μια περίληψη των ενεργειών του Δήμου όσον αφορά τις εγκαταστάσεις και την παραλία της Καλλιθέας και τα έργα που άρχισαν στις εγκαταστάσεις του παλιού ιπποδρόμου.

Τα δύο νομίσματα που περιείχαν οι πίτες κέρδισαν το ένα το προσωπικό της Γραμματείας και το άλλο το μέλος μας Δημήτρης Κεραμόπουλος.