Μετατροπείς ρεύματος πόλεως ASEA Power Systems από την Labea

Αναγνωρισμένη διεθνώς από τη ναυτιλιακή βιομηχανία ως ηγέτης στην μετατροπή ενέργειας πόλεως, η ASEA Power Systems έχει επεκτείνει μία ολοκληρωμένη γραμμή των μετατροπέων ισχύος στην ξηρά για να συμπεριλάβει αερόψυκτα και υδρόψυκτα συστήματα που κυμαίνονται από 8kVA μέχρι 500 + kVA.

Η ASEA Power Systems παρουσίασε πρόσφατα έναν μετατροπέα ρεύματος για σκάφη αναψυχής, που προσφέρει πάνω από 49.5MVA. Σύμφωνα με τον Russ Engle, αξιωματούχο της ASEA Power Ακόμη και αν η αγορά σκαφών αναψυχής έχει επιβραδυνθεί λόγω των ανεξέλεγκτων οικονομικών πιέσεων και της ποικιλίας των προϊόντων, μας επέτρεψε να διατηρήσουμε έναν σταθερό όγκο πωλήσεων. Το εύρος των προϊόντων μας περιλαμβάνει τόσο αερόψυκτα όσο και υδρόψυκτα συστήματα, καθώς και πάνω από 20 διαφορετικούς μηχανολογικούς συνδυασμούς, που μας δίνουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς στο χώρο των νέων κατασκευών καθώς και στην εκ των υστέρων τοποθέτηση και εφαρμογή.

Η ASEA Power Systems είναι μια δυναμική, μηχανικά προσανατολισμένη εταιρεία που εστιάζεται σε εξοπλισμό μετατροπής ενέργειας για τους διάφορους τομείς της ναυτιλιακής αγοράς. Με έδρα το Huntington Beach, CA USA, η ASEA Power έχει πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ενέργειας και μετατροπής και έχει εφαρμόσει αυτή την τεράστια γνώση και εμπειρία στο σχεδιασμό υψηλής απόδοσης μετατροπέων ισχύος της στεριάς, με κύρια χαρακτηριστικά το μικρό βάρος και την απαραίτητη ανθεκτικότητα στο δύσκολο θαλασσινό περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ολοκληρωμένη σειρά ASEA Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας, για την μετατροπή ενέργειας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Labea Yachting
Αιόλου 10, Π. Φάληρο 175 61
τηλ. 210 9885454, fax 210 9880620
e-mail [email protected] [email protected]
Labea