Κύπελλο ομίλων «Θέμη Μαγουλά». Από το dinghy στο sportboat!

Κύπελλο ομίλων «Θέμη Μαγουλά»

Από το dinghy στο sportboat!

Η ελληνική κλάση Platu25 σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς θα διοργανώσει μια πρωτότυπη σειρά αγώνων, το κύπελλο ομίλων «Θέμη Μαγουλα», με σκάφη Platu25 για το σαββατοκύριακο 7-8 Φεβρουαρίου, που θα διεξαχθούν στον Φαληρικό Όρμο. Η πρωτοτυπία των συγκεκριμένων αγώνων έγκειται στο γεγονός ότι τα πληρώματα των σκαφών θα είναι αθλητές ομίλων μικρών κατηγοριών, από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι δεν θα έχουν αγωνιστεί ξανά με τα συγκεκριμένα σκάφη.


Στόχος τη κλάσης είναι ένας αγώνας γνωριμίας με το Platu25, ένα σκάφος που στον σχεδιασμό του είναι πιο κοντά στα σκάφη ανοιχτής θαλάσσης αλλά αρκετά διαφορετικό από τις μικρότερες ολυμπιακές κατηγορίες. Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή ομάδες από 16 διαφορετικούς ομίλους που δεν περιορίζονται στον Σαρωνικού αλλά θα συμμετάσχουν και αθλητές από την Πάτρα, τον Βόλο, το Πόρτο Ράφτη, την Χαλκίδα, την Καλαμάτα, την Λευκάδα και την Κέρκυρα. Η πρώτη εκκίνηση για τον στόλο θα δοθεί το Σάββατο 7/2 στις 12:00.

Περισσότερες πληροφορίες για την κλάση τα σκάφη και τους αγώνες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ελληνικής κλάσης www.platu25.gr.