32 Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών – Μέρος Γ

Γ Μέρος

Οι playmate Αδριανή Τσάφου και Εύα Δελλή ταξιδεύουν με το ortsa.gr και συνεχίζουν την ξενάγηση του 32 Ναυτικού Σαλονιού…

Μεγάλα Σκάφη

Motocraft

Το όνομα Ζέης έχει μια πολύ μεγάλη ιστορία και παράδοση στον χώρο της θάλασσας. Οι κ.κ. Αλέξανδρος και Άρης Ζέης, σαν γνήσιοι απόγονοι του Μεγάλου Τέλη Ζέη, ξενάγησαν τα αγγελούδια μας στα όμορφα σκάφη τους. Δεν γνωρίζουμε αν πράγματι ήταν τα σκάφη, που τράβηξαν τα βλέματα των αγγέλων μας ή ήταν τα δυο αρρενωπά παραστήματα των αδελφών Ζέη… Όπως και να έχει, η φωτογράφιση κράτησε πολύ παραπάνω σε χρόνο, απ? όσο είχαμε προβλέψει. Και ακόμα δεν φτάσαμε στο άλλο περίπτερο της Motocraft στο κτήριο 3.

Labea Yachts

Η αλήθεια είναι πως οι άγγελοί μας μπερδεύτηκαν λίγο από το εντυπωσιακό ιστιοφόρο πάνω σε ειδικό trailer στο περίπτερο και όπως ήταν φυσικό, θέλησαν να μάθουν τις ιδιαιτερότητες. Και φυσικά, ο Κύριος Λάζαρος Ζαρίφης, πάντα ευγενικός και με το χαμόγελο πρόσφερε τις γνώσεις του. Βλέπετε, τα κορίτσια μας δεν έχουν εξοικείωση ακόμα με την αγωνιστική ιστιοπλοΐα…

Athenian yachts

Και τι δεν μπορεί κανείς να βρει σ? αυτό το περίπτερο! Εντυπωσιακές Κυρίες όπως η Κυρία Διονυσία Λεσχοπούλου, αρρενωποί Κύριοι όπως ο Κύριος Δημήτρης Τζάρας, πάντα με το χαμόγελο είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν ιστιοπλόους αλλά και «γκαζάκιδες». Και τα κορίτσια μας είχαν πολλά να ρωτήσουν και να μάθουν. Πρόθυμος, όπως πάντα, ο Κύριος Τζάρας φρόντισε να τους προσφέρει την ενημέρωση.

Kappa Marine

Αξιόλογα σκάφη από μια μεγάλη φίρμα στον χώρο του yachting δεν είναι δυνατόν να περάσουν απαρατήρητα. Σκάφη για όλα τα γούστα και τα βαλάντια, με πραγματικά υποδειγματικό service από μια μεγάλη φίρμα, ήταν τα στοιχεία, που έκαναν τα αγγελούδια μας να περιεργαστούν όλα τα εκθέματα στο περίπτερο της Kappa Marine. Παρά τις προσπάθειές μας δεν κατορθώσαμε να προσθέσουμε έναν ακόμα άγγελο στην παρέα της φωτογράφισης, την Κυρία Καίτη Λάγιου-Κατσούλα.

RoyalEagle Yachting

Αν και τα ιστιοφόρα δεν είναι το φόρτε τους, οι δυο γλυκές μας παρουσίες ενθουσιάστηκαν με τις διπλές ρόδες των Elan. Λέτε να καταφέρουμε να τις μυήσουμε στα μυστικά της ιστιοπλοΐας;

Riginos yachts

Ένα φουσκωτό αλλιώτικο από τ? άλλα, ή μια πιλοτίνα αλλιώτικη από τις άλλες; Αυτόν τον γρίφο προσπάθησαν να λύσουν οι ortsίτσες (κατά το Ρουβίτσες). Τελικά πείσθηκαν για ένα πράγμα. Το σκάφος είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση για τους φίλους του είδους.

Vernicos Yachts

Συνήθως έχουμε την ευκαιρία να βάλουμε στην φωτογράφιση τον Κύριο Γιώργο Βερνίκο, που πάντα είναι πρόθυμος να φωτογραφηθεί με τους αγγέλους του ortsa.gr. Για πρώτη φορά, μετά από τα δύο προηγούμενα χρόνια της διοργάνωσης, ο Κύριος Βερνίκος δεν ήταν στο περίπτερό του. Αυτό, βέβαια δεν άλλαξε τίποτα, εκτός από το εικαστικό αποτέλεσμα. Η Ανδριανή και η Εύα, τα δυο αγγελούδια μας δεν άφησαν τίποτα. Μπήκαν και βγήκαν από σχεδόν όλα τα σκάφη του περιπτέρου.

Kυριακούλης Μεσογειακές Κρουαζιέρες ΑΕ

Και εδώ είχαμε δύο απώλειες σε σχέση με την περσινή επίσκεψη των αγγέλων του ortsa.gr, αυτή του Κυρίου Σταύρου Κυριακούλη, αλλά και του ταλαντούχου, σύμφωνα με τα περσινά αποτελέσματα περιστασιακού «μοντέλου», του Κύριου Γιάννη Κουτσοδόντη. Μπορεί η φωτογράφιση να μην ήταν όπως θα έπρεπε, αλλά τα κορίτσια μας ενημερώθηκαν πλήρως για τα δύο σκάφη του περιπτέρου από τον Κύριο Αλέξανδρο Φούκα, που όμως δεν θέλησε να φωτογραφηθεί μαζί τους, μετά από την περσινή επιτυχία που καταγράφτηκε με τον Κύριο Κουτσοδόντη

Aegean Etesien Marine

Η Etesien Marine μας παρουσιάζει την καινούργια συνεργασία της, τα ιστιοφόρα σκάφη Salona Performance Cruisers, Salona 37 και Salona 44.

Exotic Boats

Η Exotic Boats εισάγει αμερικάνικα σκάφη και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τις εταιρείες Glastron, Cobia, Striper και Monterey.

Μηχανές σκαφών

Motocraft

Και πάλι Motocraft. Και πάλι, οι κ.κ. Αλέξανδρος και Άρης Ζέης, ακόμα και με την απουσία τους κατόρθωσαν να τραβήξουν τα βλέμματα των δύο αγγέλων μας. Αυτή την φορά, δεν ήταν η παρουσία τους, αλλά η δύναμη των κινητήρων, τα «γκάζια», για τα οποία είναι φυσικό να θέλγουν δυο όμορφα και νέα ortsάκια. Δεν μπορούμε να πούμε πως τα άλλα ήδη σκαφών δεν τις συγκίνησαν, αλλά τα σκάφη και ειδικότερα τα γκάζια έχουν τον πρώτο λόγο στην καρδιά τους.

Μοτοδυναμική ΑΕ– Yamaha

Τα κορίτσια μας ποζάρουν δίπλα στους εντυπωσιακούς κινητήρες της Yamaha.

Ασφάλειες Σκαφών

Aigaion Ασφαλιστική ΑΕ

Η Αιγαίον Ασφαλιστική μπαίνει δυναμικά στο χώρο της ασφάλισης σκάφους με πρωτοποριακά και καινούργια συμβόλαια που καλύπτουν κάθε ανάγκη των ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής. Τα κορίτσια του ortsa ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στο χώρο της ασφάλισης του σκάφους και με πολύ χαρά έμαθαν ότι η εξόφληση των συμβολαίων μπορεί να γίνει με πιστωτική κάρτα.

Pantaenius Ασφαλίσεις σκαφών αναψυχής

Και φυσικά, η ασφαλιστική κάλυψη είναι μέσα στη ζωή όλων όσων ασχολούνται με τα σκάφη αναψυχής. Μέσα, λοιπόν στα πλαίσια της ενημέρωσης των ανερχόμενων «καπετανισσών» μας, έρχεται ο Κύριος Κοντοβασίλης να προσφέρει ευχαρίστως τις γνώσεις του. Ευγενικός και υπομονετικός, ο Κύριος Κοντοβασίλης έβαλε τις απαραίτητες βάσης περί ασφάλισης.

Τεχνολογία

Hydro tab

Μπορεί οι άγγελοί μας να λατρεύουν την θάλασσα, αλλά από τεχνικές γνώσεις, ορολογία κ.λπ. δεν τα πάνε και τόσο καλά ακόμα. Εδώ έμαθαν επιτέλους την σημασία της λέξης «πλανάρω» και πως η κατάσταση αυτή μπορεί να επιτευχθεί με τα επαναστατικά hydro tabs. Είχαν, βλέπεται καλόν εκπαιδευτή, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Icover Nanotechnology

Συνεχίζοντας το εκπαιδευτικό ταξίδι τους τα κορίτσια του ortsa παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή,τις εφαρμογές της νανοτεχνολογίας στο χώρο της θάλασσας, (καθαρή γάστρα, άριστη ορατότητα inox επιφάνειες που δεν αφήνουν να σχηματιστούν άλατα) και το σημαντικότερο είναι προϊόντα που σέβονται τον πλανήτη μας.

Ναυτιλιακά είδη

Quantum Greece

Πάμε ν? ανοίξουμε πανιά, αλλά όχι όποια και όποια πανιά. Οι όμορφες «καπετάνισσες» του ortsa.gr έκαναν τα πρώτα τους βήματα στον θαυμαστό κόσμο της ιστιοπλοΐας, αρχίζοντας από masters στο είδος τους. Το πρώτο μάθημα αεροδυναμικής τις ενθουσίασε. Θέλουμε να πιστεύουμε πως η συνέχεια θα είναι πιο ενδιαφέρουσα για τα κορίτσια μας. Ακόμα, δεν απέκλεισαν την περίπτωση να τρέξουν και κάποιον αγώνα για την εμπειρία. Κύριοι, έχετε κάποια πρόταση;

Meltemi Rigging

Όλα όσα χρειάζεται για τον εξοπλισμό καταστρώματος, ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος αγωνιστικό ή κρουαζιέρας, οι άγγελοι του ortsa τα βρήκαν στο περίπτερο της εταιρείας Meltemi.

Albion Co

Η εταιρεία Albion αντιπροσωπεύει φυγοκεντρικούς διαχωριστήρες πετρελαίου νερού και ελαίου από την Γερμανία Separ και την Αγγλία Glacier.

Από τα παραλειπόμενα της φωτογράφισης

Ένα κορυφαίο γεγονός της χρονιάς, όπως είναι το σαλόνι των Αθηνών, συγκεντρώνει πάντα πολλούς γνωστούς στον χώρο της θάλασσας επισκέπτες. Δεν αφήσαμε την ευκαιρία να πετάξει και «συλλάβαμε» μερικά ενσταντανέ στην πορεία μας μέσα στην έκθεση.

Από αριστερά, ο Κύριος Μιχάλης Πετρόπουλος, από το εμπορικό τμήμα του ναυπηγείου Planaco ABEE, το «ορτσάκι» Αντιγόνη Μπισμπίκη, ο Κύριος Μάκης Ματιάτος, εμπορικός διευθυντής της Planaco ABEE και ο Mr. Ortsa.gr himself, Γεράσιμος Θαλασσινός, σε μιαν αναμνηστική φωτογραφία στο περίπτερο του ηλεκτρονικού περιοδικού.

Από αριστερά, ο Mr. Ortsa.gr Γεράσιμος Θαλασσινός, ο Κύριος Γιώργος Πετράκης της Ice Sea, ο άγγελος Εύα, ο αντιπρόσωπος της Fisser Panta και ο άγγελος Ανδριανή.

Ο Γεράσιμος Θαλασσινός με τους δυο αγγέλους του ortsa.gr και τον Κύριο Αλέξη Κανιάρη, της EuroPartners, οργανωτές της Exclusive Yachting και της Best Value Yachting.