“Ψαρευτικό αρχείο : Φτιάξε και ‘σύ το δικό σου ! ” .

Ύστερα από το πολύ επιτυχημένο σεμινάριο που διοργάνωσε ο σύλλογος υποβρυχίου κυνηγίου “Γλαύκος” σειρά έχει ένα σεμινάριο που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά του συλλόγου.

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 20:00 θα γίνει σεμινάριο με θέμα “Ψαρευτικό αρχείο : Φτιάξε και ‘σύ το δικό σου ! “ . Ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Μαδούρος ο οποίος ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα για πάνω από μια 10ετία.

Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα μάθουν στην πράξη για την αξία του ψαρευτικού αρχείου, τον τρόπο με τον οποίο φτιάχνεται, αλλά και το πως μπορούν να αποκωδικοποιήσουν τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει. Το παρόν θέμα απευθύνεται σε όλους τους ψαροκυνηγούς ανεξαρτήτως επιπέδου και είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει σημαντικό οδηγό για μελλοντικές επιτυχημένες εξορμήσεις. Μάλιστα γίνεται επίτηδες πριν τη νέα χρονιά ώστε να ξεκινήσει σωστά και από την αρχή.

Όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο πρέπει να φέρουν μαζί τους ένα στυλό γιατί εκτός από τις σημειώσεις που θα κρατάνε, θα γίνει και επίδειξη μέσω υποθετικού σεναρίου του τρόπου δημιουργίας του.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν για τα οικονομικώς εντάξει μέλη του συλλόγου, ενώ για τα μη μέλη είναι 10 € . Η καταβολή του παραβόλου γίνεται 10’ πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Επίσης την εκκίνηση του σεμιναρίου θα μπορέσετε να προμηθευτείτε μπλούζες και φούτερ σε διάφορα χρώματα από τη μπουτίκ του συλλόγου και αυτοκόλλητα (Σ.Φ.Υ.Κ. ΓΛΑΥΚΟΣ και www.glafkos.gr) για τα όπλα και τα πέδιλά σας (τιμή 2 € το ένα).

Η δήλωση συμμετοχής για τα σεμινάρια γίνεται είτε ηλεκτρονικά στο [email protected] αφήνοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο, είτε τηλεφωνικά στο 6972789518 (Κώστας).

Όποιος θέλει μπορεί να γίνει μέλος του συλλόγου και να παρακολουθεί δωρεάν όλα τα σεμινάρια που γίνονται!

www.glafkos.gr