Χορηγία “Τσούκα-Σταυρίδη”

Με την ευγενική χορηγία της LALIZAS και της αλυσίδας καταστημάτων MARINA Stores, ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον ιστιοπλοϊκό αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης ¨Τσούκα-Σταυρίδη¨, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011. Παρ΄όλες τις δυσκολίες των καιρών, οι συμμετοχές έφθασαν τις 53 από 6 ομίλους και η εκκίνηση δόθηκε από τη περιοχή του Φαλήρου.

Στα πλαίσια του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με βασικό άξονα την προώθηση του αθλητισμού και ειδικότερα του ναυταθλητισμού η LALIZAS και τα MARINA Stores ανέλαβαν την αποκλειστική χορηγία της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση η οποία έλαβε μέρος την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στο Ναυτικό όμιλο Παλαιού Φαλήρου, ξεκίνησε με την επίδειξη φουσκωτών σωσιβίων από το Διευθυντή Marketing του ομίλου LALIZAS, κ. Σπύρο Σπίνουλα. Στόχος της επίδειξης ήταν η καλύτερη ενημέρωση των ιστιοπλόων πάνω στα σωσίβια νέας γενιάς και συγκεκριμένα τα φουσκωτά.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης ο κ.Σπίνουλας, παρουσίασε φουσκωτά σωσίβια και αναφέρθηκε στα προτερήματά τους συγκριτικά με τα παλαιότερα, με κύριο χαρακτηριστικό την άνεση, την ασφάλεια και την εργονομία. Μετά το τέλος του σεμιναρίου η LALIZAS και τα MARINA Stores μοίρασαν πλούσια δώρα σε 3 τυχερούς μέσω κλήρωσης.

Αξιοσημείωτη στιγμή της εκδήλωσης ήταν η απονομή των επάθλων στους νικητές του αγώνα, όπου ο κ. Σπύρος Σπίνουλας εκ μέρους της LALIZAS και των MARINA Stores βράβευσε έναν από τους νικητές του αγώνα.