Φώτα Marine από την Quick

Η Quick ιδρύθηκε το 1992 και στεγάζετε σε εγκαταστάσεις 20.000 m2 στην Ravenna, Italy στις ακτές της Αδριατικής, όπου σχεδιάζει και κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα ναυτιλιακού εξοπλισμού ( εργάτες άγκυρας, φορτιστές μπαταρίας, θερμοσίφωνες, Bow Thrusts και πληθώρα εξαρτημάτων / ανταλλακτικών ).

fota marine

Ωστόσο η Quick δεν επαναπαύεται καθώς διαθέτει τμήμα ανάπτυξης τεχνολογίας όπου με συνεχείς έρευνες παράγει νεωτεριστικά προϊόντα από υψηλής ποιότητας υλικά με μεγάλη αντοχή για πολυετή απροβλημάτιστη χρήση στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Το 2006 ίδρυσε υποκατάστημα στην Baltimore των Η.Π.Α. , προσφάτως επεκτάθηκε στην Ravenna δημιουργώντας ένα νέο τμήμα παραγωγής προϊόντων φωτισμού (Quick Marine Lighting).

fota marine

Το τμήμα έρευνας και παραγωγής της Quick Lighting συνδυάζει πολυετή εμπειρία στην τεχνολογία φωτισμού LED με βαθιά γνώση στις σημερινές ανάγκες της αγοράς των σκαφών αναψυχής και όχι μόνο. Η πληθώρα των μοντέλων παραγωγής είναι ικανή να αντικαταστήσει όλων των ειδών τα συμβατικά φώτα με φώτα τεχνολογίας LED προσφέροντας πρακτικές λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν κατά την διάρκεια της εγκατάστασης ή στα πλαίσια συντήρησης του σκάφους.

Στην γκάμα της Quick Lights διατίθενται, φώτα εσωτερικού χώρου IP40,  φώτα καταστρώματος IP65, και υποβρύχια. Περιλαμβάνονται απλίκες, πλαφονιέρες κρυφού φωτισμού LED, ταινίες LED, Spot τοίχου και πολλά αξεσουάρ – λαμπάκια διάφορων ειδών φωτισμού (warm, cool, day light) αλλά και χρώματος (Blue, Red κ.α.).

f

Τα προϊόντα της Quick διανέμονται σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως προμηθεύοντας τα μεγαλύτερα ναυπηγεία σκαφών αναψυχής όπως το Group Beneteau, Jeanneau, Bavaria και Princess κ.α.

Η Quick είναι ο no1 κατασκευαστής εργατών και πρωτοπόρος σε όλους τους τομείς δράσης της τα τελευταία 7 χρόνια με συνεχείς νέες συνεργασίες. Όλα τα προϊόντα της Quick θα τα βρείτε αποκλειστικά στην Motocraft SA και στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα αντιπροσώπων ανά την Ελλάδα.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος:

Motocraft SA,

Λ. Αλίμου 48,  Άλιμος 17455.  Τηλ. 210-9888288,

e-mail: [email protected]

web-site: www.motocraft.gr