Υφαλοχρώματα-μουράβιες από την Eval.

Η Εval Ε.Γ. Βαλλιανάτος ΑΒΕΕ αντιπροσωπεύει αποκλειστικά, ολόκληρη την γκάμα υφαλοχρωμάτων-μουράβιες υψηλής ποιότητας και αντοχής της εταιρείας Moravia.
Από την συγκεκριμένη εταιρεία πήραν και την ονομασία τους οι μουράβιες-ονομασία που χρησιμοποιούμε συνήθως όταν αναφερόμαστε στα υφαλοχρώματα. Τα προϊόντα MORAVIA είναι η συνέχιση της αρχικής γραμμής παραγωγής και της επωνυμίας των αυθεντικών προϊόντων μουράβιας, που παρήχθηκαν για πρώτη φορά στην Ιταλία το 1863.

Η εταιρεία Moravia συνεχίζει να πρωτοπορεί καθώς διαθέτει ένα δυναμικό τμήμα έρευνας και ανάπτυξης με αποτέλεσμα τα παραγόμενα προϊόντα να προσφέρουν την μέγιστη δυνατή προστασία του σκάφους.

Η γκάμα Moravia περιλαμβάνει προϊόντα για όλους τους τύπους των σκαφών με έμφαση στα πολυεστερικά. Ενδεικτικά, διατίθενται αυτοκαθαριζόμενα υφαλοχρώματα -μουράβιες όπως το ULTRA υψηλών ταχυτήτων μεγαλύτερες από 28knots, το SPC για ταχύτητες μέχρι 24knots , το Copper μουράβιες χαμηλών ταχυτήτων, τα κατάλληλα πράιμερ-αστάρια όπως και το Silver που είναι αντιδιαβρωτικό πράϊμερ. Χρώματα πολυουρεθάνης Moragel και Χρώμα Ενάντια στην Διάβρωση & την Φθορά-Morabilge καθώς και Σύστημα Πρόληψης κατά της Όσμωσης Morashield 300 και Επισκευής από τις φθορές της όσμωσης Morashield Plus.

Όλη η σειρά των προϊόντων Moravia απεικονίζεται στον κατάλογο 2011 της Eval και είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε όλη την Ελλάδα και στα εξειδικευμένα Eval Point.

Πληροφορίες:
EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος,

E-mail : [email protected]
Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871
eval