Τεχνικό σεμινάριο αντιπροσώπων Motocraft 2011

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας επιμόρφωσης του τεχνικού δικτύου της, η Motocraft οργάνωσε πενθήμερο σεμινάριο πετρελαιοκινητήρων Cummins MerCruiser Diesel και βενζινοκινητήρων Mercury Mercruiser.


Τα σεμινάρια διεξήχθηκαν από τις 28/11 έως 2/12 στο Εκπαιδευτικό & Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Τράπεζας στην Γλυφάδα.

Το σεμινάριο παρείχε θεωρητική και πρακτική εξάσκηση με νέες τεχνικές οδηγίες και αναβαθμίσεις. Κεντρικό θέμα ήταν η τεχνική ανάλυση των νέων κινητήρων πετρελαίου CMD TDI2.5 165hp (χρονισμός ιμάντων + ειδικά εργαλεία) και CMD TDI3.0 265hp (ηλεκτρολογική εγκατάσταση, παρουσίαση του εργαλείου Scan Di, συνδεσμολογίες, ρυθμίσεις). Από πλευράς Mercruiser δόθηκαν νέες τεχνικές οδηγίες για την διάγνωση βλαβών του ηλεκτρονικού συστήματος SmartCraft καθώς και διάγνωση βλαβών των νέων καταλυτικών βενζινοκινητήρων MerCruiser.

Η Motocraft παρακολουθεί συστηματικά και από κοντά τις εξελίξεις, φροντίζει ώστε να παρευρίσκεται στα σημαντικότερα γεγονότα στον κλάδο της, για να εξυπηρετεί τους πελάτες της και να συντηρεί και να αναπτύσσει το ενημερωμένο της δίκτυο, να προωθεί τα κατάλληλα προϊόντα αλλά παράλληλα να μεταφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία της στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες.

Η Motocraft αποτελεί επίσημο μέλος και του πιστοποιημένου δικτύου εκπαίδευσης  CMD & MerCruiser, πιστοποίηση που της δίνει την δυνατότητα να εκπαιδεύει η ίδια το δίκτυο των επίσημων αντιπροσώπων της στους έσω-εξωλέμβιους και εσωλέμβιους κινητήρες Cummins MerCruiser Diesel & Mercury MerCruiser.