ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ CMD & MERCRUISER ΜΙΑΜΙ 2008


ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ CMD & MERCRUISER ΜΙΑΜΙ 2008

Στις αρχές του έτους 2008 στο Miami της Florida και πιο συγκεκριμένα στο Hawks Cay Resort η CMD & η MerCruiser διοργάνωσαν μια σειρά από τεχνικά σεμινάρια και παρουσιάσεις νέων προϊόντων που αφορούσαν τους έσω-εξωλέμβιους κινητήρες βενζίνης MerCruiser, την νέα σειρά έσω-εξωλέμβιων και εσωλέμβιων κινητήρων πετρελαίου Cummins MerCruiser Diesel QUANTUM, καθώς και το νέο σύστημα πρόωσης Axious. Ο τεχνικός διευθυντής της Motocraft SA Τόμμυ Σουμαλάς παρακολούθησε την σειρά σεμιναρίων διάγνωσης και αντιμετώπισης δυσλειτουργιών καθώς και νέες μεθόδους τεχνικής επιδιόρθωσης προβλημάτων.


Επίσης δοκιμάστηκε το σύστημα πρόωσης Axious εγκατεστημένο σε σκάφος αφήνοντας άριστες εντυπώσεις σε συνδυασμό με τους κινητήρες MerCruiser 5.0L MPI και το λειτουργικό joystick απέδωσε τα μέγιστα όσον αφορά την ευελιξία του σκάφους στο μανουβράρισμα σε δύσκολες συνθήκες, την οικονομία καυσίμου, την μεγαλύτερη απόδοση και την άκαπνη λειτουργία προσφέροντας ένα ασυναγώνιστο πακέτο πρόωσης για το σκάφος σας.

Η ανάπτυξη και η συνεχής επιμόρφωση του τεχνικού προσωπικού αποτελεί τον πρωταρχικό μακροπρόθεσμο στόχο της αντιπροσωπείας ώστε να επιτευχθεί έγκαιρη και άρτια εξυπηρέτηση των πελατών, ανάλογη με το υψηλό επίπεδο των προϊόντων Cummins MerCruiser Diesel και της Mercury MerCruiser.


Η MOTOCRAFT Α.Ε. είναι διανομέας ναυτικών κινητήρων, συστημάτων πρόωσης, ναυτιλιακού εξοπλισμού και σκαφών αναψυχής με αναγνωρισμένη εμπειρία και τεχνογνωσία από το 1961. Επίσης διαθέτει 45 εξουσιοδοτημένους και εκπαιδευμένους αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη εξειδίκευσης στους έσω-εξωλέμβιους και εσωλέμβιους κινητήρες.