«Τα μυστικά των μαυρόψαρων».

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου και ώρα 20:00 ο σύλλογος υποβρυχίου κυνηγίου Γλαύκος θα διοργανώσει σεμινάριο με θέμα «Τα μυστικά των μαυρόψαρων». Στο σεμινάριο θα μιλήσουν ο Γιώργος Χρίστης και ο Αντρέας Κωστανάσιος οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία επάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο ροφός, η στήρα, η σφυρίδα και η πίγγα θα αναλυθούν σχολαστικά δίνοντας πληροφορίες στους συμμετέχοντες για τις τεχνικές σύλληψής τους, τον κατάλληλο εξοπλισμό, τα μέρη που απαντώνται τα παραπάνω είδη, οι σωστές εποχές για το ψάρεμα τους, καθώς και μικρά «μυστικά» που θα κάνουν το ψάρεμα τους πιο εύκολο.

Στα μέσα του σεμιναρίου θα γίνει κλήρωση για ένα σχολείο ελεύθερης κατάδυσης με 50% έκπτωση στα δίδακτρα προσφορά του Σταύρου Μπακανδρέα και ένα σεμινάριο πλήρων αναπνοών με 50% έκπτωση στα δίδακτρα προσφορά της Apnea with yoga.

Το παράβολο συμμετοχής για τα μη μέλη είναι 10 €, ενώ για τα οικονομικώς εντάξει μέλη του συλλόγου είναι δωρεάν. Η καταβολή του παραβόλου γίνεται 10΄ πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Επίσης πριν την εκκίνηση του σεμιναρίου θα μπορέσετε να προμηθευτείτε μπλούζες και φούτερ σε διάφορα χρώματα από τη μπουτίκ του συλλόγου και αυτοκόλλητα (Σ.Φ.Υ.Κ. ΓΛΑΥΚΟΣ και www.glafkos.gr) για τα όπλα και τα πέδιλά σας.

Ακόμη,  όποιος θέλει μπορεί να γίνει μέλος του συλλόγου και να παρακολουθεί δωρεάν όλα τα σεμινάρια που γίνονται!

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το [email protected] αφήνοντας ονοματεπώνυμο και κινητό, ή στο 6972 789 518 (Κώστας).