«Τα μυστικά των μαυρόψαρων».

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου ο σύλλογος υποβρυχίου κυνηγίου Γλαύκος  διοργάνωσε σεμινάριο με θέμα «Τα μυστικά των μαυρόψαρων».

Στο σεμινάριο ομιλητές ήταν ο Γιώργος Χρίστης και ο Αντρέας Κωστανάσιος οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία επάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο ροφός, η στήρα, η σφυρίδα και η πίγγα αναλύθηκαν πολύ σχολαστικά δίνοντας πληροφορίες στους συμμετέχοντες για τις τεχνικές σύλληψής τους, τον κατάλληλο εξοπλισμό, τα μέρη που απαντώνται τα παραπάνω είδη, οι σωστές εποχές για το ψάρεμα τους, καθώς και μικρά «μυστικά» και πατέντες που θα κάνουν το ψάρεμα τους πιο εύκολο. Το σεμινάριο κράτησε περίπου τρεις ώρες, ενώ εάν υπήρχε και άλλος διαθέσιμος χρόνος σίγουρα θα τον εκμεταλλεύονταν όλο, αφού η  ποσότητα των πληροφοριών που μετέδιδαν και οι ερωτήσεις που γίνονταν ήταν παραπάνω από αρκετές. Στο τέλος του σεμιναρίου όλοι δήλωσαν πλήρως ικανοποιημένοι από τις γνώσεις που έλαβαν και ζήτησαν κάποια στιγμή στο μέλλον να επαναληφθεί.

Ο Γλαύκος για μια ακόμη χρονιά θα παρευρεθεί στην έκθεση NATEX 2013 (4-8 Απριλίου) χάρη στην ευγενική παραχώρηση περιπτέρου από τον κ. Δημοσθένη Βαρβέρη. Εκεί θα μπορείτε να προμηθευτείτε μπλούζες και φούτερ σε διάφορα χρώματα από τη μπουτίκ του συλλόγου και αυτοκόλλητα για τα όπλα και τα πέδιλά σας. Ακόμη,  όποιος θέλει μπορεί να γίνει μέλος του συλλόγου και να παρακολουθεί δωρεάν όλα τα σεμινάρια που γίνονται!