Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και ασφάλειας στο σκάφος

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και ασφάλειας στο σκάφος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο με θέμα «Ασφάλεια στο σκάφος και πρώτες βοήθειες» στον Ναυτικό Όμιλο Αιγαίου, στο Πόρτο Ράφτη.



Ο κ. Ματιάτος, διευθυντής του ortsa.gr

Το ortsa.gr, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό για το σκάφος και τη θάλασσα, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, και σε συνεργασία με την Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία, διοργανώνει σεμινάρια σε ναυτικούς ομίλους με θέμα «Πρώτες Βοήθειες στο Σκάφος».



Ο κ. Γιοβανίδης, διευθυντής της Ε.Ν.ΑΚ, επί τω έργω

Χορηγός των σεμιναρίων είναι η εταιρία Lalizas S.A. και τα Marina Stores τα οποία, στο τέλος κάθε σεμιναρίου κληρώνουν πλούσια δώρα στους συμμετέχοντες.

Η Ελλάδα, μια τουριστική και ιστορικά ναυτική χώρα με 16.000 χλμ. ακτογραμμής, εκ των οποίων 3.000 χλμ. είναι παραλίες, είναι πρώτη σε πνιγμούς στην Ευρώπη και δεύτερη παγκοσμίως, με δεύτερη αιτία θανάτου από ατύχημα να είναι ο πνιγμός.



Οι συμμετέχοντες, μέλη του Ναυτικού Ομίλου Αιγαίου



Τα νεώτερα μέλη του Ομίλου κλέψαν την παράσταση και …τα μπισκότα…

To ortsa.gr, πραγματοποίησε αυτή τη συνεργασία με την Ε.Ν.ΑΚ και την Lalizas S.A, προσπαθώντας να συμβάλουν στην μείωση αυτών των τραγικών στατιστικών.



Ο κ. Σπίνουλας, διευθυντής Marketing της Lalizas S.A.

Περιεχόμενα Σεμιναρίου:

• Βασικές γνώσεις Πρώτων Βοηθειών,
• Ναυαγοσωστική για όλους,
• 20 Χρυσοί Κανόνες Ασφαλείας για όλους.



Η διαδικασία της κλήρωσης

Ο στόχος όλων μας, για φέτος, είναι να πραγματοποιήσουμε παρόμοια σεμινάρια, σε όλους τους ναυτικούς ομίλους της Αττικής και κάποιους της επαρχίας.



Ο κ. Λυμπερόπουλος, διευθυντής της Fullcover Ασφαλιστικής με εξειδίκευση στα σκάφη αναψυχής είναι μέλος του Ναυτικού Ομίλου Αιγαίου

Σε αναμονή λοιπόν…μέχρι το επόμενο…