Προπέλες Turning Point από την Eval

Καινοτομία & Ποιότητα
Οι Προπέλες Turning Point διαθέτουν ένα εξαιρετικά ανθεκτικό σύστημα αποσπώμενου αφαλού-πολύσφηνου και τριπλό σύστημα κλειδώματος-ασφαλείας που εξασφαλίζει την ακρίβεια στην λειτουργία τους.

Ο αφαλός έχει ενισχυμένο αποστάτη και το περίβλημα είναι από υψηλής τεχνολογίας πολυμερή. Οι ειδικής σχεδίασης αυλακώσεις του αφαλού εξασφαλίζουν την ακριβή εφαρμογή του με την προπέλα ενώ επιπρόσθετα τα μπρούτζινα προσαρτήματα -που δεν διαβρώνονται-ενδυναμώνουν το προστατευτικό περίβλημα και εξασφαλίζουν την αντοχή και την μεγάλη διάρκεια του συστήματος της προπέλας.

Οι προπέλες Τurning point ενισχύουν την απόδοση του κινητήρα του σκάφους και εξασφαλίζουν σταθερότητα χάρη στην εξελιγμένη σχεδίαση των πτερυγίων. Η γκάμα Τurning point περιλαμβάνει προπέλες αλουμινίου και ανοξείδωτες, τρίφτερες τετράφτερες και δεξιόστροφες αριστερόστροφες.

Η ευρεία γκάμα των προπελών Turning Point είναι διαθέσιμη στα εξειδικευμένα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε όλη την Ελλάδα με τα οποία συνεργάζεται η Eval και στα εξειδικευμένα EVAL Points.

Πληροφορίες: EVAL Ε.Γ.Βαλλιανάτος,
Τηλ. 210 5590872
Φαξ 210 5590871
e-mail: [email protected]
eval.gr