ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ?#99 FOUNTAIN WORLDWIDE? ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ P1

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ?#99 FOUNTAIN WORLDWIDE ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ P1

Μετά από μια σειρά εξουθενωτικών αγώνων σε συνολικά 6 Ευρωπαϊκές χώρες ξεκινώντας από την Ιταλία στις αρχές του Μαΐου 2008 και καταλήγοντας στο Portimao της Πορτογαλίας, η ομάδα #99 Fountain Worldwide με πιλότους τον Greg Wilson και James Sheppard, κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία Evolution για δεύτερη συνεχή χρονιά. Με μεγαλύτερο σύμμαχο τους το σκάφος Fountain Lightning 43? εξοπλισμένο με 2 κινητήρες 645hp και σύστημα επιφανείας Arneson, δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους, ξεφεύγοντας με συνολική διαφορά 150 βαθμών!!!


Αμέσως μετά την λήξη του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ρ1, η ομάδα Fountain Worldwide ταξιδέψε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να πάρει μέρος στο 28ο Ετήσιο Πρωτάθλημα σκαφών επιδόσεων, σε δυο κατηγορίες Superboat Vee Unlimited & Superboat Vee Unlimited 1. Οι δύο πιλότοι αγωνίζονται στην 1η κατηγορία με το ειδικά σχεδιασμένο Fountain Cat Killer 44 ποδιών εξοπλισμένο με 2 κινητήρες 1550hp και αγωνιστικά πόδια Mercury ενώ στην 2η κατηγορία με τo #99 Fountain Worldwide, το ίδιο σκάφος που κέρδισε το πρωτάθλημα στους Ευρωπαϊκούς αγώνες P1 2008.

* Στην φωτογραφία ο κ. Αλέξανδρος Ζέης Πρόεδρος της Motocraft AE με τον throttle man Greg Wilson και τον πιλότο James Sheppard στον αγώνα του Key West στις αρχές Νοεμβρίου 2008.