Ο Armani ντύνει τον Λύκο της Wall Street

Ο Ιταλός μετρ της μόδας, Giorgio Armani, είναι ο σχεδιαστής που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία των κοστουμιών της νέας ταινίας του Martin Scorsese με τίτλο, The Wolf of Wall Street.

armani

Ο Leonardo DiCaprio, είναι ο τυχερός πρωταγωνιστής, που μεταξύ άλλων φόρεσε μια σειρά από μοναδικά κοστούμια, φτιαγμένα ειδικά για να τονίσουν την εξέλιξη του ρόλου που ενσαρκώνει στο φιλμ. Ο 40χρονος ηθοποιός βαδίζει στα χνάρια του προκατόχου του, Richard Gere, ο οποίος τη δεκαετία του ’80 και για τις ανάγκες του φιλμ, American Gigolo, ντύθηκε από τα χέρια του Armani και είδε το στυλ του να γίνεται το έμβλημα της αντρικής γκαρνταρόμπας των 80s.

wallstreetkoustoumi1

Σχεδιαστής και σκηνοθέτης, έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν, με αποτέλεσμα η σχέση που τους ενώνει να είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Giorgio Armani, δέχτηκε να ανοίξει το προσωπικό του αρχείο και με πολύτιμη συνεργάτιδα τη βραβευμένη με Όσκαρ, ενδυματολόγο, Sandy Powell, να ξαναδώσουν ζωή σε μια σειρά από σχέδια που καθόρισαν τη μόδα του ’90.

wallstreetkoustoumi

(πηγή: instyle)