Ο νέος πομποδέκτης HX300E από τη Standard Horizon.

Ο πρώτος ναυτικός πομποδέκτης VHF χειρός με δυνατότητα φόρτισης μέσω θύρας USB

 

Παραμένοντας στην κορυφή των ηλεκτρονικών καινοτομιών, η Standard Horizon ανακοινώνει με υπερηφάνεια την κυκλοφορία του πρώτου Ναυτικού φορητού πομποδέκτη VHF με δυνατότητα φόρτισης μέσω θύρας USB. Λόγω της ευρύτατης απήχησης φόρτισης συσκευών μέσω θύρας USB, το να βρείτε κάθε φορά τον κατάλληλο φορτιστή για την συσκευή σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο.

Η νέα πολύ συμπαγής μπαταρία υψηλής χωρητικότητας Ιόντων Λιθίου των 1650mAh, επιτρέπει την κατασκευή πιο συμπαγούς συσκευής ενώ παραμένει αρκετά ελαφριά ώστε να μπορεί να επιπλέει με την πρόσοψη προς τα επάνω στην περίπτωση που πέσει στο νερό. Η επιπλέον ανάκτηση της συσκευής βοηθιέται από μια μεγάλη κόκκινη λωρίδα LED που αναβοσβήνει στο κάτω μέρος της πρόσοψης της συσκευής, η οποία ενεργοποιείται μόλις έρθει σε επαφή με το νερό. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό της συσκευής είναι ότι το φως ενεργοποιείται από μόνο του ακόμη και εάν η συσκευή είναι σβηστή.

Το HX300E είναι στεγανό βάση πρωτόκολλου IPX8 (βύθιση σε νερό βάθους 1,5 μέτρο για 30 λεπτά) ώστε, όπως με όλα τα προϊόντα της, η Standard Horizon είναι τόσο σίγουρη για την ποιότητα κατασκευής του, που προσφέρει ανεπιφύλακτα τριετή εγγύηση αδιάβροχης προστασίας.

Η ισχύς εκπομπής της συσκευής είναι εναλλάξιμη μεταξύ Χαμηλής (1 Watt) και Υψηλής (5 Watt) και υπάρχει λειτουργία παύσης της εκπομπής με όριο τα 5 λεπτά έτσι ώστε να αποφευχθεί αθέλητη (παρατεταμένη) εκπομπή. Όταν δεν υπάρχει ευκολία φόρτισης, υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης της θήκης μπαταριών FBA-44, επιτρέποντας στην συσκευή να τροφοδοτηθεί από 3 αλκαλικές μπαταρίες ΑΑΑ.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του HX300E είναι τα μεγάλα πλήκτρα και η πολύ φωτεινή οθόνη, στην οποία εμφανίζονται εικονίδια για το επίπεδο της μπαταρίας, της φόρτισης, της σίγασης και του ήχου. Το HX300E έχει το σύστημα μενού ‘’Ε2Ο’’ (Easy To Operate – Ευκολία Χρήσης) το οποίο μενού επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις του πομποδέκτη, καθιστώντας εύκολη την εξατομικευμένη ρύθμιση της συσκευής βασισμένη πάνω στις επιθυμίες του χρήστη.

Διαθέτει προεγκατεστημένα όλα τα κανάλια VHF που χρησιμοποιούνται στη ναυσιπλοΐα, τα ονόματα των οποίων μπορούν να εξατομικευτούν από τον χρήστη για να είναι πιο κατανοητά και οι λειτουργίες προγραμματισμού της σάρωσης, της σάρωσης προτεραιότητας και της διπλής/τριπλής ακρόασης σημαίνουν ότι είναι απίθανο να χάσετε κάποια σημαντική κλήση.

Το πλήκτρο Preset της πρόσοψης σας επιτρέπει την γρήγορη επιλογή των 10 πιο χρησιμοποιουμένων καναλιών.

Η συσκευή υποστηρίζει την λειτουργία ATIS, μπορεί να προγραμματισθεί πλήρως και μπορεί να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείτε μέσω της πρόσοψης.

Έχοντας εργονομική σχεδίαση και κατασκευασμένο για βαριά χρήση, το HX300E δεν έχει απλά ανταγωνιστική τιμή, αλλά προσφέρει ευελιξία Λόγω της μοναδικής δυνατότητας φόρτισης μέσω θύρας USB ιδανική για τους ναυτικούς που βρίσκονται συνέχεια σε κίνηση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Μέγεθος:                                             59 x 128 x 33mm

Βάρος:                                                 240γρ. με την μπαταρία FNB-122Li

Κλίμακες συχνοτήτων:                   TX: 156.025 MHz – 157.425 MHz

RX: 156.050 MHz – 163.275 MHz

Τύπος εκπομπής:                              16KOG3E

Τάση λειτουργίας:                            3.7 VDC

Κατανάλωση ρεύματος:                  330mA (λήψη, τυπική με AF μέγιστο)

20mA (αναμονή)

2.3A / 0.9A (εκπομπή TX 5W/1W)

Μπαταρία:                                        1560mAh Ιόντων Λιθίου

Διάρκεια μπαταρίας:                      10 ώρες (5 λεπτά RX / 5 λεπτά TX / 90 λεπτά αναμονή)

Ισχύς εξόδου RF:                              5W/1W @ 3.7V

Έξοδος ήχου AF:                               600mW @ 8 Ohms για 10% THD

 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος

 ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΑΕ

Ακτή Μουτσοπούλου 56

18536 Πειραιάς

ΤΗΛ. 210 4514631, 210 4286121

Email: [email protected]

www.filippakis.com