Ο κατάλογος 2012 σε όλες τις μαρίνες.

Ο νέος κατάλογος των MARINA Stores για το έτος 2012 ήδη έγινε ανάρπαστος. Πλέον έχει διανεμηθεί στις μεγάλες Μαρίνες τις Αττικής και πολύ σύντομα θα διανεμηθεί και στις Μαρίνες των μεγάλων πόλεων της Ελλάδας όπως Πάτρα, Θεσσαλονίκη και πολλές άλλες!

Επίσης, μπορείτε να προμηθευτείτε το νέο κατάλογο από όλα τα καταστήματα των MARINA Stores και αν πραγματοποιήσετε μια παραγγελία από το www.marinastores.gr θα λάβετε μαζί και το νέο κατάλογο 2012!

Εκτός των πολλών και νέων προϊόντων που θα βρείτε εντός του καταλόγου, θα συναντήσετε 2 νέες προσθήκες οι οποίες αφορούν τα βίντεο παρουσίασης προϊόντων από το επίσημο κανάλι μας στο Youtube και τα ειδικά matrix barcodes που ονομάζονται QR Codes (Quick Response Codes)

Τα QR Codes θα τα βρείτε σε κάθε κύρια κατηγορία προϊόντων καθώς και σε κάθε βίντεο παρουσίασης προϊόντος. Τα QR Codes μπορείτε να τα «σκανάρετε» με το smartphone ή tablet σας χρησιμοποιώντας μια ειδική εφαρμογή η οποία διατίθεται δωρεάν (αναζητήστε τη γράφοντας «QR code application»).

Εφόσον σκανάρετε το QR code οδηγήστε στην αντίστοιχη ιστοσελίδα ώστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες ή να δείτε το βίντεο παρουσίασης του προϊόντος που σας ενδιαφέρει.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε ταχυδρομικώς το νέο κατάλογο 2012, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 4178089.

Η ομάδα των MARINA Stores σας εύχεται καλές αγορές!