Ο εξοπλισμός ενός υποβρύχιου κυνηγού. Σεμινάριο από τον “Γλαύκο”

Άλλο  ένα σεμινάριο πρόκειται να διοργανωθεί από το σύλλογο Γλαύκο. Αυτή τη φορά επιστρατεύτηκε ο «παλιός» αλλά πάντα μάχιμος Γιώργος Χρίστης για να μιλήσει για τη σωστή χρήση του εξοπλισμού και τους τρόπους αναβάθμισής του.

Έτσι λοιπόν όσοι επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν την Τετάρτη 25 Απριλίου στις 20:00 και να παρακολουθήσουν μια διάλεξη σχετικά με όλα τα τμήματα που απαρτίζουν τον εξοπλισμό ενός υποβρύχιου κυνηγού καθώς και πως μπορεί κάποιος να επέμβει πάνω σε αυτά για να βελτιώσει την απόδοσή τους. Το πρώτο μέρος του σεμιναρίου αφορά κυρίως ψαροκυνηγούς αρχάριους έως μέσου επιπέδου, ενώ το δεύτερο αφορά κυρίως μέσου και προχωρημένου επιπέδου. Επίσης, καλούνται όσοι επιθυμούν να δείξουν τις δικές τους ¨πατέντες¨ καθώς μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμες και για άλλα άτομα.

Στο ολιγόλεπτο διάλειμμα που θα γίνει στη μέση του σεμιναρίου θα κληρωθούν μεταξύ των συμμετεχόντων 3 σχολεία ελεύθερης κατάδυσης με 50% έκπτωση στα δίδακτρα προσφορά του ομιλητή ο οποίος είναι και έμπειρος εκπαιδευτής ελεύθερης κατάδυσης.

Τα οικονομικώς εντάξει μέλη του Γλαύκου μπορούν να παρακολουθούν όλα τα σεμινάρια δωρεάν, ενώ για το συγκεκριμένο σεμινάριο τα μη μέλη θα μπορούν να το παρακολουθήσουν καταβάλλοντας 10 € έχοντας πρώτα δηλώσει συμμετοχή στο [email protected] ή επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα του συλλόγου αφήνοντας ονοματεπώνυμο και έναν αριθμό επικοινωνίας. Υπενθυμίζουμε ότι η εγγραφή στο σύλλογο είναι 20 € εφάπαξ και η ετήσια συνδρομή 40 € (ισχύει για ένα χρόνο από την ημερομηνία κατάθεσης).

Επίσης όσοι δεν κατάφεραν να προμηθευτούν μπλούζες  (κοντομάνικα και φούτερ) από τη νέα μπουτίκ που σχεδίασε ο σύλλογος στην έκθεση ΝΑΤΕΧ ή αυτοκόλλητα για τα όπλα και τα πέδιλα, μπορούν να το κάνουν στα γραφεία του Γλαύκου κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 20:30-23:00.