ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ MUST-DIVE ΚΑΙ RENT A RIB

 

Ακόμη μια νέα συμμαχία ξεκίνησε, στο χώρο του ψαροντούφεκου και της θαλάσσιας αναψυχής.

Οι εταιρίες Must Dive και Rent a Rib, διευρύνουν τους προορισμούς μας, για υποβρύχιο κυνήγι και όχι μόνο, παρέχοντας όλα όσα χρειάζονται, για να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία μια εξόρμηση, στους εξωτικούς Κυκλαδίτικους βυθούς της Τζιας, της Κύθνου, της Σέριφου και της Άνδρου και στους Υδραίικους πάγκους στον Αργοσαρωνικό.

Είναι μια σημαντική ευκαιρία, που δημιουργείται με σκοπό, να καθιερωθεί ένας μόνιμος κύκλος μονοήμερων ταξιδιών για ψαροντούφεκο και αναψυχή, χαρίζοντας τις σπάνιες στιγμές να συναντηθούμε με τα πιο ευγενή θηράματα του Μεσογειακού βυθού, όπως, μεγάλοι ροφοί, πολύχρωμες στήρες, σφυρίδες και πίγκες, ίσως και να ζήσουμε και τις μοναδικές μεγάλες ρότες των μαγιάτικων και των εντυπωσιακών γαλαζόφτερων τόνων.

Απαραίτητη προϋπόθεση, αποτελεί η συμπλήρωση των απαιτούμενων ατόμων.(8)
Το πακέτο περιλαμβάνει σκάφος, καύσιμα, εμφιαλωμένα νερά, αναψυκτικά και πάγο.
Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α. και μεικτή ασφάλιση του σκάφους και των επιβαινόντων.Υπάρχει δυνατότητα παροχής καπετάνιου με επιπλέον κόστος 120?.
Σκάφος μάρκας Skipper 780 ή Scorpion 8.10 G2 με 250hp Suzuki .

Σε συνεργασία με τον εκπαιδευτή ελεύθερης κατάδυσης Σταύρο Καστρινακη (Μaster Ιnstuctor της Aida International), η εταιρία Must Dive διοργανώνει σε σταθερή βάση σχολεία ελεύθερης κατάδυσης 2ου,3ου,και 4ου επιπέδου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος στο Αιγάλεω. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρητική εκπαίδευση αλλά και πρακτική η οποία θα λαμβάνει χώρα σε πισίνα και στην θάλασσα, με σκοπό οι μαθητές να αποκτήσουν δομημένη γνώση γύρο από το χώρο της ελεύθερης κατάδυσης, βασική αρχή για τις συνθήκες που επικρατούν σε ένα τόσο ριψοκίνδυνο σπορ.

Δεκέμβριος 2009
1 Δεκεμβρίου — 13 Δεκεμβρίου Σχολείο Ε/Κ AIDA 3* Αθήνα
8 Δεκεμβρίου — 11 Δεκεμβρίου Σεμινάριο Αναπνοών Χαλάρωσης Αθήνα

ΚΑΤΑΔΥΘΕΙΤΕ ΣΤΟ E-SHOP ΤΗΣ MUST DIVE

Για μία ακόμη φορά η εταιρεία MUST DIVE διευρύνει τους ορίζοντές της με ένα μεγάλο βήμα στον κόσμο του διαδικτύου. Σκοπός της η εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτησή σας. Ξεναγηθείτε στην καλύτερη οικονομική αγορά με την τεράστια γκάμα καταδυτικών υποβρύχιων και ναυτιλιακών προϊόντων, φουσκωτών σκαφών, εξολέμβιων μηχανών και ηλεκτρονικών μέσων όπως GPS,πλότερ,βυθόμετρα.

Web Site, e-shop: www.must-dive.gr