Ναυτικος Όμιλος Αρτέμιδος

Χορηγία σκαφών ΔΗ.ΝΑ.ΚΕ.Α. 2009

Παραδόθηκαν στον ΝΟΛ τα δύο (2) σκάφη Laser που χορήγησε για το 2009 το Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Αρτέμιδος, με πρόεδρο τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Αλτιπαρμάκη. Η χορηγία αυτή δείχνει την αγαστή συνεργασία και υποστήριξη του Δήμου στο έργο του ΝΟΛ, για την εξάπλωση του ναυταθλητισμού στα παιδιά και την νεολαία της περιοχής, και παράλληλα συμπράττει με τους σκοπούς του ΔΗΝΑΚΕΑ. Το Δ.Σ. του ομίλου εκφράζοντας τα μέλη και τους αθλητές ευχαριστεί για την υποστήριξη και ελπίζει το αίτημα για το 2010 που αφορά υποδομές και υλικά να τύχει ανάλογης ανταπόκρισης.

«Blu caffe» χορηγός ημερίδας

Με αφορμή το πρόγραμμα ανάπτυξης του Ν.Ο.Λ., το Blu caffe συμμετέχει ως χορηγός στην ημερίδα «Η ιστιοπλοΐα ως εργαλείο τοπικής ανάπτυξης» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Απριλίου 2010.

Η εταιρία Blu caffe προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία καφέ φτιαγμένη για να ικανοποιήσει κάθε καταναλωτή, δίνοντας τη δυνατότητα για μια μοναδική απόλαυση του ιταλικού espresso. Πάθος και εμπειρία, συνδυασμένα με την υψηλή ποιότητα μιγμάτων είναι το μυστικό της επιτυχίας του Blu caffe. Για espresso makers, decaffeinated, σε κόκκους ή αλεσμένο. Το Blu caffe προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία καφέ 100% καφές Arabica, για να ικανοποιήσει από τον ιδιώτη έως τον απαιτητικό επαγγελματία, δίνοντας τη δυνατότητα για μια μοναδική απόλαυση του ιταλικού espresso.

Με αφορμή την συμμετοχή του Blu caffe ως χορηγού ο κ. Παναγιώτης Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Η συμμετοχή μας στην ημερίδα του Ν.Ο.Λ. είναι για μας μία εξαιρετική στιγμή αφού προσωπικά έχω αφιερώσει την ζωή μου στην θάλασσα και στην ιστιοπλοΐα. Ο Ναυτικός Όμιλος Αρτέμιδος, έχοντας ως θεμέλιο λίθο την ανάδειξη και την ενίσχυση του ναυταθλητισμού, συμπλέει απόλυτα μαζί μας. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ημερίδα και δεσμεύομαι να σταθώ στο πλευρό των ανθρώπων του Ν.Ο.Λ. με όλες μου τις δυνάμεις!».

Η Ημερίδα του Ν.Ο.Λ. τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αρτέμιδος και της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και την έναρξη των εργασιών της θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Αλτιπαρμάκης και ο πρόεδρος της Ε.Ι.Ο. κ. Αντώνης Δημητρακόπουλος. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες ανάπτυξης που παρέχει η ιστιοπλοΐα στους άξονες α) παιδικός και εφηβικός αθλητισμός β) σχολές για άτομα με αναπηρία για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής και γ) αθλητικός τουρισμός εσωτερικού και εξωτερικού.

Σύντομο Προφίλ: Blu caffe:

«Εάν δεν έχετε ένα καλό χαρμάνι…δεν μπορείτε να έχετε ένα καλό εσπρέσο» Η εταιρία Blu caffe και οι ειδικοί της ψάχνουν ανά το κόσμο και έχουν φέρει στη χώρα μας τα καλύτερα χαρμάνια, από καφέ 100% Arabica σε κόκκους, θέλοντας να διαδώσει την κουλτούρα του σωστού Ιταλικού espresso. Ο καφές Blu παρασκευάζεται, και συσκευάζεται στην Ιταλία από την TORREFAZIONE CAFFE SAN GIUSTO, με έδρα την Τεργέστη από το 1947. H εταιρία Blu αποτελεί ενεργό μέλος της SCAE (Specialty Coffee Assn.of Europe) και της Association Cafe Trieste.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης
25ης Μαρτίου 17, 19016 Άρτεμις – Αττική
Τηλ: +30 22940 25286, Fax:+30 22940 26344
blu-caffe
e-mail: [email protected]