Ναυπηγεία Planaco – Με φόντο τη νέα εποχή

Ναυπηγεία Planaco

Με φόντο τη νέα εποχή

Τα ναυπηγεία Planaco είναι γνωστά στους φίλους της θάλασσας εδώ και 30 χρόνια. Με μόλις 11 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά, στη θέση Καβουρόπετρα, δίπλα στη Σουβάλα της Αίγινας, η Planaco ήταν από παλιά μια αγαπημένη επιλογή των φίλων της θάλασσας για τη χειμερινή και όχι μόνο συντήρηση και επισκευή του σκάφους τους.



Σήμερα, τα ναυπηγεία Planaco γύρισαν σελίδα. Η Planaco ΑΒΕΕ μπαίνει σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και εξέλιξης, κάτω από ένα νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς μεγάλου ομίλου και νέα δραστήρια διοίκηση και διεύθυνση, που σαν όραμα έχουν τη δημιουργία ενός μοντέρνου τεχνολογικού «κοσμήματος» Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, στην υπηρεσία του σύγχρονου yachtsman.



Το ναυπηγείο, που προσφέρει 35 περίπου στρέμματα χώρου επιστρωμένου με τσιμέντο) με σύστημα αποστράγγισης και συλλογής υδάτων με ελαιοδιαχωριστές), εκ των οποίων 1.000 περίπου τετραγωνικά μέτρα στεγασμένο χώρο για ειδικές εργασίες συντήρησης σκαφών σε ελεγχόμενο περιβάλλον, δύο προβλήτες καθώς και δύο συστήματα ανέλκυσης-καθέλκυσης (το ένα με trailer για σκάφη μέχρι 60 τόνους και το δεύτερο με synchro lift μέχρι 250 τόνους, όπου το σκάφος κάθεται πάνω στη φυσική του καρίνα και συγκρατούμενο από ιμάντες μεταφέρεται πάνω σε ράγες μέχρι τη στεριά), σήμερα μπορεί να εξυπηρετήσει σκάφη μέχρι 35 μέτρα.



Μέσα στα μελλοντικά σχέδια για τον εκσυγχρονισμό του ναυπηγείου βρίσκεται ένα travel lift, που θα αυξήσει τη δυνατότητα ανέλκυσης super yachts μέχρι 70 μέτρα σε μήκος. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται έργα υποδομής, που θα καταστήσουν την Planaco το πρώτο τεχνολογικά ολοκληρωμένο ναυπηγείο, που δεσπόζει με τη θέση του στο Σαρωνικό.



Με τεχνικό επιτελείο, που απαρτίζεται από τεχνικούς και τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων (ξύλο, μέταλλο, πλαστικό), η Planaco προσφέρει προσιτές τιμές καθώς και εγγυημένη δουλειά σε σχεδόν όλο το φάσμα των εργασιών συντήρησης και επισκευής, μέσα σε ένα οικολογικό, πολιτισμένο και ασφαλές περιβάλλον, που φυλάσσεται αυστηρά από εταιρεία security και κάμερες.


Παροχές ρεύματος (220 V – 380 V), νερού και πεπιεσμένου αέρα, ειδικές μεταλλικές βάσεις σκαφών, αλλά και wireless internet είναι διαθέσιμες στους ιδιοκτήτες και τα πληρώματα των σκαφών.



Με το σλόγκαν «we are not only efficient but helpful too» δεν είναι τυχαίο πως πολλοί ιδιώτες, αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού (Athenian Yachts, Moorings κ.λπ.) επιλέγουν την Planaco σαν τη χειμερινή βάση τους για τη συντήρηση και τις ετήσιες επισκευές των σκαφών τους.



Για περισσότερες πληροφορίες και πραγματικά συμφέρουσες τιμές μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ναυπηγείο Planaco:
Θέση Καβουρόπετρα, Αίγινα,
τηλ. 22970.29.040, fax 22970.27.334,
[email protected]