Νέα σωσίβια SOLAS από την EVAL

Η εταιρεία EVAL με παράδοση στην υψηλή ποιότητα, πιστότητα και στη συνεχή διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης δημιούργησε τα νέα σωσίβια SOLAS.
Τα κριτήρια κατασκευής των σωσιβίων της EVAL με γνώμονα πάντα την υψηλή και δοκιμασμένη προστασία, είναι η ποιότητα στην κατασκευή, οι πολυάριθμες δοκιμές αλλά και η άνεση σε συνδυασμό με την ελευθερία κινήσεων κάτω από όλες τις συνθήκες.
Τα σωσίβια SOLAS είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τους νέους διεθνείς κανονισμούς IMO MSC.200(80) & MSC.207(81) (SOLAS 74, L.S.A. CODE, 96/98/EC).

Είναι εξοπλισμένα με αντανακλαστικές ταινίες, εγκεκριμένη σφυρίχτρα EN12402-8 και δυο εναλλακτικές θέσεις για την εγκατάσταση φανού σωσιβίου (μπροστά ή στο πλάι). Φέρουν επίσης ιμάντα που καταλήγει σε έναν πλαστικό γάντζο ώστε να επιτρέπεται η πρόσδεση μεταξύ των ατόμων που τα φορούν. Διατίθενται σε τύπο βρεφικό (άνωση 70Ν), παιδικό (άνωση 85Ν) και ενηλίκων (άνωση 150Ν).

Όλη η σειρά του σωστικού εξοπλισμού της EVAL και η ευρεία γκάμα αξεσουάρ σκαφών της εταιρείας, είναι διαθέσιμη στα εξειδικευμένα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε όλη την Ελλάδα με τα οποία συνεργάζεται η EVAL και στα εξειδικευμένα EVAL Points.

Πληροφορίες:
EVAL
Ε.Γ. Βαλλιανάτος, Eval
Τηλ.210 5590872, Φαξ. 210 5590871.

E-mail : [email protected]