Νέα συνεργασία Motocraft – Jonhson Outdoors

H Μotocraft A.E. με μακροχρόνια παρουσία και εμπειρία στο χώρο της εισαγωγής και διανομής φημισμένων εταιρειών πρόωσης, κινητήρων, ναυτιλιακού εξοπλισμού και σκαφών, ανέλαβε την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της εταιρείας Jonhson Outdoors  στην Ελλάδα.

motocraft logo
H Johnson Outdoors σχεδιάζει και κατασκευάζει τα παγκοσμίου φήμης fishfinder / gps / radar / auto pilot HUMMINBIRD, τα downrigger CANNON και τις ηλεκτρικές εξωλέμβιες ψαρέματος ΜΙΝΝΚΟΤΑ.

Η Humminbird, για περισσότερο από 40 χρόνια κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή βυθομέτρων, με Ελληνικού μενού. βυθομέτρων GPS PLOTTER, Σόναρ διπλής και τριπλής δέσμης, τεχνολογία Side Imaging, Down Imaging και 360º Imaging.

plotter
H Cannon είναι η πρωτοπόρος εταιρεία κατασκευής downriggers, τα οποία χρησιμοποιούνται στο ψάρεμα ελεγχόμενου βάθους (συρτής βυθού) . Έχουν πολύ ανθεκτική κατασκευή, δίνοντας την δυνατότητα ψαρέματος στο επιθυμητό βάθος ή /και σε σταθερή απόσταση από το πυθμένα.

downrigger

Η MinnKota κατασκευάζει ηλεκτρικές εξωλέμβιες με στόχο να κάνει πιο εύκολο και αποτελεσματικό το επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό ψάρεμα και κυνήγι.

outboard

Motocraft SA

Αλίμου 48, 174 55 Άλιμος,

τηλ. 210 98 88 288 fax 210 98 50 102

e mail [email protected]

www.motocraft.gr