Νέα Προϊόντα στα ΜΑRINA Stores

Εστία Γκαζιού, φορητή

Η νέα εστία γκαζιού έχει μέγιστη απόδοση 2.2Kw και μέγιστη κατανάλωση 160gr/h. Υπάρχει σε χρώμα ασημί μεταλλικό και με βάρος 1.4kg είναι ιδανική για σκάφη και camping.

Παρέχεται με βαλβίδα ρύθμισης της πίεσης, ώστε να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα, ενώ διαθέτει και ένα μηχανισμό ασφαλείας ο οποίος σταματάει τη ροή του αερίου, αν η πίεση της φιάλης αυξηθεί επικίνδυνα. Διατίθεται με μια εύχρηστη πλαστική θήκη μεταφοράς και σε διαστάσεις: 343x284x113mm

Τιμή 39,90 με Φ.Π.Α

Αποθηκευτικός σάκος,Ténéré Sit & Store, αδιάβροχος.
Ο αποθηκευτικός σάκος Ténéré Sit & Store σας προσφέρει τον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο ο οποίος είναι απαραίτητος σε κάθε σκάφος.

Είναι κατασκευασμένος από PVC Tarpulin, ενώ έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζει σε οποιοδήποτε ξύλινο κάθισμα σκάφους. Διαθέτει λουρί ώμου για να το μεταφέρετε με ευκολία όταν φεύγετε από το σκάφος. Το πάνω μέρος του σάκου, που καλύπτει το κάθισμα, είναι γεμισμένο με αφρό για να κάνει πιο άνετο το ταξίδι σας. Είναι ανθεκτικό στο νερό, ενώ το αδιάβροχο φερμουάρ του διατηρεί τον αποθηκευτικό σας χώρο στεγνό. Διατίθεται στο χρώμα της άμμου.

Τιμή 29,90 με Φ.Π.Α

Πληροφορίες στα marina stores ,και στο 210 4177020.