Νέα εκπροσώπηση της Profurl στην Ελλάδα.

Η PROFURL δημιούργησε το 1980 το πρώτο σύστημα περιέλιξης ιστίων (furling system) και σύντομα καθιερώθηκε ως ένας από τους σκαπανείς σε αυτήν την τεχνολογία και σαν ηγέτιδα στην παγκόσμια αγορά.

Το 2002 εξαγοράσθηκε από το group Wichard, την γνωστή εταιρία ναυτικού εξοπλισμού της Γαλλίας.

Σήμερα, χάρη στα 30 χρόνια εμπειρία της, η PROFURL θεωρείται ως ένας από τους  μείζονες παίκτες της αγοράς και κατασκευάζει πάνω από 5000 συστήματα το χρόνο.

Διαθέτει συστήματα που απευθύνονται σε κάθε είδος ιστιοπλοϊκού προγράμματος: υπεράκτιους (offshore) αγώνες, αγώνες γύρου του κόσμου μοναχικού πληρώματος , κρουαζιέρα …

Το πρόγραμμα παραγωγής περιλαμβάνει:

–        Χειροκίνητα συστήματα πλώρης για κρουαζιέρα και αγώνες

–        Ηλεκτροκίνητα και υδραυλικά συστήματα για μεγαλύτερα σκάφη

–        Μάτσες για μουδάρισμα της μεγίστης

–        Flying sail furlers γιά σκάφη αγώνων

–        Συστήματα structural

Από φέτος η PROFURL έχει ξεκινήσει τη συνεργασία της στην Ελλάδα με τον ΝΑΥΤΙΛΟ ΕΠΕ , ο οποίος έχει βάλει ως στόχο την προώθηση των πωλήσεων της PROFURL στην Ελλάδα αλλά και την άριστη εξυπηρέτηση επισκευής και συντήρησης των ήδη υπαρχόντων συστημάτων σε παλαιότερα σκάφη.

Τον Ναυτίλο θα τον βρείτε στον Άλιμο (Ποσειδώνος 33 & Μεταμορφώσεως 2, τηλ 2109854238), τον Πειραιά (Ακτή Μουτσοπούλου 36, τηλ 2104283478), στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης  (Ν.Πλαστήρα 25, τηλ 2310452919) και στο Λαύριο. Επίσης στο [email protected] και

www.nautilus.gr