Νέα διαφημιστική καμπάνια από το Cutty Sark!

Νέα διαφημιστική καμπάνια από το Cutty Sark!

Αθήνα, 15 Μαΐου 2008. Το ιστιοφόρo του Cutty Sark ξεκινάει καινούριο ταξίδι στις 18 Μαΐου, μέσα από την προβολή των νέων ταινιών Cutty Sark με τίτλο Civilization και Bars της νέας διαφημιστικής καμπάνιας.


Η κεντρική ιδέα πίσω από τη νέα διαφημιστική καμπάνια θέλει να αναδείξει όλα εκείνα τα στοιχεία που ενώνουν τους ανθρώπους παρά τη διαφορετικότητα τους. Μπορεί να διαφέρουμε από τόσους άλλους στη γλώσσα που μιλάμε, στη μουσική που ακούμε, στον τρόπο που εκφραζόμαστε αλλά ότι μας ενώνει είναι πιο δυνατό.

Με κεντρικό μήνυμα “together”, η καμπάνια αναδεικνύει το Cutty Sark, σαν το ουίσκι που φέρνει κοντά όλους τους ανθρώπους και αποτελεί το κοινό τους σημείο αναφοράς. Πλήθος από ετερόκλητα στοιχεία εμφανίζονται στα πανιά του ιστιοφόρoυ πλοίου – σύμβολο του Cutty Sark και συνυπάρχουν με ένα μαγικό τρόπο μεταξύ τους.

Όποια όμως και αν είναι η ιστορία του κάθε ταξιδιού που περνάει μπροστά από τα μάτια μας, η αλήθεια που κρύβει είναι πάντοτε μοναδική και το Cutty Sark με κεντρικό μήνυμα “together” μας την αποκαλύπτει: παρΆ όλες τις αντιθέσεις μας , όλοι είμαστε ταξιδιώτες στο ίδιο καράβι, αυτό της ζωής.


Τη νέα διαφημιστική καμπάνια επιμελήθηκε η Fortune και η παραγωγή της έγινε στο Σιάτλ των Η.Π.Α. σε συνεργασία με μία από τις πιο γνωστές εταιρείες animation του εξωτερικού.

Το ιστιοφόρo του Cutty Sark ξεκινάει το ταξίδι του από τους πολιτισμούς του κόσμου “Different Cultures… Same Planet, Cutty Sark Together” και τη νυχτερινή ζωή της πόλης “Different Places… Same Spirit, Cutty Sark Together” και στις 7 Ιουνίου βάζει πλώρη για τα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης, με μία νέα ταινία με τίτλο Football….

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ελένη Στεφανίδου, [email protected],
Φένια Τσαβδάρη, [email protected],
Βίκυ Πανταζή, [email protected]
Publicom/Hill&Knowlton,  210 62 81 800