Κύπελλο Ιωάννη Λάτση

Το blue mile, η μεγαλύτερη διαδικτυακή παρέα αποφοίτων σχολών ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης,  διοργανώνει  στις 13-14 Μαΐου 2011,  σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Παλιού Φαλήρου για πρώτη φορά ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός για τους αποφοίτους σχολών ιστιοπλοΐας!

Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί μια εκδήλωση που θα βοηθήσει τους αποφοίτους των σχολών να επανασυνδεθούν με τον χώρο της ιστιοπλοΐας και του yachting εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους σε θέματα ασφάλειας στην θάλασσα. Να δημιουργηθεί μια εκδήλωση που θα λειτουργήσει σαν καταλύτης για να ασχοληθεί περισσότερος κόσμος με την ιστιοπλοΐα είτε αγωνιστικά είτε για θαλάσσιο τουρισμό.

Οι αγώνες θα γίνουν στον Σαρωνικό με σκάφη ανοικτής θαλάσσης, τα οποία θα ελλιμενιστούν όλα μαζί στην μαρίνα του Φλοίσβου ευνοώντας έτσι, το networking μεταξύ των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να περάσουν ένα πλήρες ιστιοπλοϊκό Σαββατοκύριακο χωρίς να χαλάσει η παρέα ούτε και το βράδυ αφού τα σκάφη θα χρησιμοποιηθούν, από όσους το επιθυμούν, και για την βραδινή τους ανάπαυση. Και όλα αυτά με ένα κόστος συμμετοχής μόνο 99€.

Δηλώσεις συμμετοχής καθώς και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.bluemilecup.gr

Θα είναι ένα event γεμάτο happenings, αγωνιστική δράση, ιστιοπλοϊκό τρόπο ζωής και networking!

Μην το χάσετε!