Κατώγι Αβέρωφ – Ένα ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο με έντονο οινικό αποτύπωμα

Κατώγι Αβέρωφ

Ένα ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο με έντονο οινικό αποτύπωμα



Στο Μέτσοβο, στην άκρη του οικισμού, βρίσκεται το οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ. Δίπλα ακριβώς και με θέα στο οινοποιείο και τις βουνοπλαγιές τις Πίνδου, χτίσαμε το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ. Η εξωτερική του εμφάνιση είναι σύμφωνη με τις αρχιτεκτονικές φόρμες της περιοχής, ενώ η εσωτερική του διακόσμηση συνδυάζει παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία με έργα σύγχρονων ελλήνων καλλιτεχνών, αποσκοπώντας στη δημιουργία μιας λιτής και μοναδικής αισθητικά ατμόσφαιρας.



Εμπνευσμένο από το κρασί, το ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ διαθέτει 15 δωμάτια, που διακρίνονται σε λευκά και κόκκινα. Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του ιδιαίτερο όνομα και στυλ, το οποίο σηματοδοτείται από το αντίστοιχο κρασί και επιλογή φυσικά είναι δική σας. Μπορείτε να χαλαρώσετε στην “Πορφυρή Γη”, να ξεκουραστείτε στο “Ροζέ του Φεγγαριού”, να ανανεωθείτε στο “Φλογερό”. Στο σαλόνι του ξενοδοχείου, έχετε τη δυνατότητα να ξεφυλλίσετε βιβλία από την οινικού περιεχομένου συλλογή μας, να ηρεμήσετε διπλά στο τζάκι με ένα ποτήρι κρασί, να ψυχαγωγηθείτε με επιτραπέζια παιχνίδια, να γευτείτε όλα τα κρασιά μας συνοδευόμενα από εκλεκτά τοπικά τυριά.



Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, πέρα από τα αξιοθέατα του Μετσόβου και της ευρύτερης περιοχής, έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε του αμπελώνες μας, να γνωρίσετε τις μεθόδους παραγωγής κρασιού, να ξεναγηθείτε στο οινοποιείο μας και να γοητευτείτε κι εσείς από τον υπέροχο κόσμο του κρασιού.

Στο ξενοδοχείο και οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ θα απολαύσετε την ολοκληρωμένη οινική εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μπέττυ Καρατζά
Τηλ: 2106778244
Fax: 2106715543
E-mail: [email protected]

Για κρατήσεις:
Τηλ: 2656042505
Fax: 2656042554
E-mail: [email protected]

www.katogihotel.gr