Θρίαμβος της Accenture στο πρώτο Corporate Match Race!

Αργά το απόγευμα της Κυριακής ολοκληρώθηκαν όλες οι μονομαχίες μεταξύ των εταιριών που συμμετείχαν στο πρώτο Corporate Match Race που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος στον Πειραιά.



Η κα Μαρία Τσαρούχα

Τα τελικά αποτελέσματα ανέδειξαν την ομάδα Accenture 2 νικήτρια της διοργάνωσης έπειτα από μια εξαιρετική εμφάνιση χωρίς ήττες.

Η τριάδα των νικητών συμπληρώθηκε με τις ομάδες Vodafone 1 και Αccenture 1 στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Ο νικητής κρίθηκε πραγματικά στα τελευταία match αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή τα σκάφη στην πρώτη τριάδα είχαν ίδιο αριθμό από νίκες.

Διοργανωτές και χορηγοί είναι πολύ ικανοποιημένοι από την πρώτη διοργάνωση αυτού του τύπου, η οποία έχει στόχο να φέρει κοντά στην θάλασσα και την ιστιοπλοΐα, στελέχη επιχειρήσεων κάθε είδους.

Πιστεύουν ότι οι συμμετοχές στην επόμενη αντίστοιχη διοργάνωση θα είναι τουλάχιστον διπλάσιες. Οι συμμετοχές που κατάφεραν να μαζευτούν σε μια χρονιά ιδιαίτερα δύσκολη για τις επιχειρήσεις είναι ένας καλός οιωνός για το μέλλον.

Η δημιουργία εταιρικών ομάδων ιστιοπλοΐας μπορεί να έχει πολλά οφέλη για τις εταιρίες: Είναι γνωστό ότι σε συνθήκες σκληρού εταιρικού ανταγωνισμού, η εταιρία που γίνεται ηγέτης στην αγορά είναι αυτή με την πιο δεμένη και καλή ομάδα.

Η ιστιοπλοΐα και ειδικά οι αγώνες τύπου match race είναι ο καλύτερος τρόπος τόσο για να δεθεί η ομάδα όσο και για να μπορέσουν να περαστούν στα πληρώματα οι αξίες της ομαδικότητας και της σκληρής δουλειάς.

Όλες οι εταιρίες έδωσαν ραντεβού για το επόμενο Corporate Match Race σε ένα χρόνο από τώρα, στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου του 2011.