Η Planaco της νέας εποχής

Μεγάλες πιένες γνωρίζει το γνωστό ναυπηγείο σκαφών αναψυχής στην Αίγινα. Πριν μπούμε ακόμα στην καρδιά του καλοκαιριού, οι κρατήσεις για θέσεις το φθινόπωρο έχουν φτάσει και ξεπεράσει το 48%. Και το πιο σημαντικό είναι πως κατά μια πολύ μεγάλη πλειοψηφία, πρόκειται για μεγάλα κυρίως cruisers και catamaran.

Επίσης, ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα της Planaco είναι ο στεγασμένος και ελεγχόμενος από πλευράς συνθηκών περιβάλλοντος χώρος, που χρησιμοποιείται για ειδικές περιπτώσεις ευαίσθητων χρωμάτων αλλά και άλλων επισκευών συντήρησης, κάτι που δεν είναι διαθέσιμο παρά μόνο σε ελάχιστα αντίστοιχα ναυπηγεία.

Το μυστικό της πετυχημένης σαιζόν που πέρασε και που πριν το Πάσχα έφτασε πληρότητα 110% είναι η σοβαρή και εγγυημένη δουλειά που προσφέρει το ναυπηγείο, σε συνδυασμό με τις πραγματικά οικονομικές τιμές και το σεβασμό στον πελάτη και στην περιουσία του, σε μια εποχή κρίσης, όπου κανένα ευρώ δεν περισσεύει σε κανέναν. Μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα του ναυπηγείου θα σας κατατοπίσει απόλυτα.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η Planaco θα λάβει μέρος στην ναυτική έκθεση Exclusive Yachting, σε ένα ραντεβού με την αφρόκρεμα του ποιοτικού yachting. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να συζητήσουν την ετήσια συντήρηση των σκαφών τους με το επιτελείο του ναυπηγείου, να ζητήσουν συμβουλές για επίλυση τυχόν τεχνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ακόμα και να πάρουν τιμές για ανέλκυση και απαραίτητες εργασίες στο σκάφος τους. Η Exclusive Yachting γίνεται και φέτος στην Alsity Marina του Αγίου Κοσμά από 16 μέχρι 21 Σεπτεμβρίου. Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση, κρατήσεις και πραγματικά συμφέρουσες τιμές, μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Planaco ΑΒΕΕ
Θέση Καβουρόπετρα
180 10 Αίγινα
Τηλ. 22970.29051
Fax 22970.27334
Mob. 6939.937.777
e-mail : [email protected]
www.planaco.gr