Η Motocraft στο τεχνικό σεμινάριο της CMD

H Motocraft για μια ακόμη φορά συμμετείχε σε 3ήμερο τεχνικό σεμινάριο της Cummins MerCruiser Diesel μέσω του προϊστάμενου του τεχνικού τμήματος κινητήρων κ. Νίκο Πέππα.

Motocraft seminario

Από τις 17 έως 20 Ιανουαρίου 2011 διεξάχθηκε το τεχνικό σεμινάριο “Marine Application Engineering” που διοργάνωσε η Cummins MerCruiser Diesel στις εγκαταστάσεις της στο Pessac της Γαλλίας. Εκπαιδευτής ήταν ο κος Dan Burns Application Engineer Manager για την CMD.

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η κατανόηση των αναγκών εγκατάστασης ναυτικών κινητήρων ανάλογα με τον σκοπό χρήσης του, τις ανάγκες του ιδιοκτήτη και το είδος του σκάφους. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν σε βάθος τις υψηλές προδιαγραφές που θέτει η Cummins MerCruiser Diesel, ώστε κάθε νέα εγκατάσταση κινητήρα να εναρμονίζετε πλήρως με αυτές.

Motocraft seminario

Η Motocraft παρακολουθεί συστηματικά τις εξελίξεις δηλώνοντας παρόν στα σημαντικότερα γεγονότα και εκπαιδευτικά τεχνικά σεμινάρια για την άρτια κατάρτιση των τεχνικών της και όλου του δικτύου που διαθέτει στην Ελλάδα. Παράλληλα επιτυγχάνει τους στόχους της, προσφέροντας την έγκαιρη και άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της.