Η Mercury Marine γιορτάζει 2,500.000 έλικες!

Την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, η Mercury Marine, γιόρτασε τη κατασκευή της 2,500.000 ανοξείδωτης προπέλας στο Fond du Lac, Wisconsin. Συγχρόνως η εταιρεία γιόρτασε το  40 έτος της παραγωγής της, κατασκευάζοντας τις καλύτερες προπέλες σκαφών στον κόσμο. Το εργοστάσιο άνοιξε το 1974.

Οι προπέλες Mercury αναγνωρίζονται παγκοσμίως για την καλύτερη ταχύτητα, επιτάχυνση και οικονομία καυσίμου στην κατηγορία τους. Η τελευταία καινοτομία του εργοστασίου, είναι η εξαιρετικά επιτυχημένη και δημοφιλής έλικα Enertia ECO, η οποία, με 10% οικονομία καυσίμου στην ταχύτητα κρουαζιέρας, διατηρεί παράλληλα εξαιρετική απόδοση και αντοχή.

«Αυτό είναι ένα αξιόλογο και σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της Mercury», δήλωσε ο John Pfeifer, πρόεδρος της εταιρίας.

Prop_Image

«Εμείς οδηγούμε την βιομηχανία κατασκευής ελίκων, γιατί έχουμε τους καλύτερους ανθρώπους, τα καλύτερα σχέδια και τα καλύτερα υλικά. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τα προϊόντα μας».

Οι προπέλες της Mercury Marine, σχεδιάζονται από μία ομάδα μηχανικών με πάνω από 160 χρόνια, εμπειρίας, που επιτρέπει στην εταιρία να κατασκευάζει έλικες που είναι χρόνια μπροστά από τα προϊόντα  των ανταγωνιστών.

Χρησιμοποιώντας τη σωστή και καλύτερα σχεδιασμένη έλικα,για να έχει την καλύτερη απόδοση, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που ο ιδιοκτήτης του σκάφους πρέπει να εξετάσει.

Κάθε σκάφος απαιτεί ένα ορισμένο τύπο και μέγεθος προπέλας για να μπορέσει να φτάσει στην καλύτερη απόδοσή του.

Η Mercury Marine προσπαθεί να βοηθήσει κάθε ιδιοκτήτη, να επωφεληθεί  όσο το δυνατόν  περισσότερο από το σκάφος και τη μηχανή του. Ο χρόνος στη θάλασσα είναι πολύτιμος και οι προπέλες μας βοηθούν όλους εκείνους που την αγαπούν, να εκμεταλλευτούν κάθε στιγμή τους στο νερό.

Η Mercury, κατασκευάζει ανοξείδωτες προπέλες, για εξωλέμβιους κινητήρες από 9,9 έως 350 ίππους,  καθώς και για έσω – έξω κινητήρες.