Η Lalizas περήφανος υποστηριχτής της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης!

Η Lalizas περήφανος υποστηριχτής της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης!

Το 1ο Πανελλήνιο συνέδριο της Ελληνικής ομάδας διάσωσης έλαβε μέρος στην Θεσσαλονίκη στης 4 με 5 Οκτωβρίου 2008. Η Lalizas ως υποστηριχτής της Ελληνικής Ομάδας διάσωσης παραβρέθηκε στο συνέδριο με τον διευθυντή Μάρκετινγκ, κο Σπύρο Σπίνουλα παραχωρώντας εξοπλισμό διάσωσης και παρουσιάζοντας τον Όμιλο Λάλιζας.
Η Lalizas υποστηριχτής και χορηγός στο 1ο Πανελλήνιο συνέδριο της Ελληνικής ομάδας διάσωσης, ήταν παρούσα με stand προϊόντων διάσωσης και το Life Raft για την διάσωση στο υγρό στοιχείο. Στο συνέδριο ο εισηγητής Κος Φιντάνης Δημήτρης( Ανθυποπλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού – Υποδιευθυντής Σχολής Σωστικών & Πυροσβεστικών μέσων της Ακαδημίας του Εμπ. Ναυτικού) στην κατηγορία Διασωστικό σκάφος κατηγορίας rescue παρουσίασε την χρήση του Life Raft Cruiser 4 persons της Lalizas.

Το συνέδριο είχε σαν στόχο να γίνει ένα πρώτο ξεκίνημα μιας συστηματικής κατάταξης της εμπειρίας της ομάδας, σε θέματα θαλάσσιας έρευνας. Το πρακτικό μέρος είχε να κάνει με την πιθανή προσέγγιση διασωστών σε περιοχή που υπάρχει ανάγκη βοήθειας σε κάποιο σκάφος, αλλά και παράλληλα να εκπαιδεύσει χειριστές και πληρώματα να συνεργαστούν στο μέλλον με τα ελικόπτερα της έρευνας – διάσωσης.