Η LALIZAS με Εορταστικό Χαρακτήρα στο METS

Η LALIZAS με σπουδαία πορεία 30 χρόνων στο χώρο των ναυτιλιακών ειδών,  συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο METS, τη μεγαλύτερη έκθεση ναυτιλιακού εξοπλισμού που πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως τις 17 στον εκθεσιακό χώρο RAI στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Οι επισκέπτες από όλο τον κόσμο είχαν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τους αντιπροσώπους της, να ενημερωθούν για τα καινούρια προϊόντα και να προμηθευτούν το καινούριο επετειακό κατάλογο LALIZAS 2012 που ήταν διαθέσιμος σε 9 διαφορετικές γλώσσες.

Με αφορμή τα γιορτινά 30 Χρόνια, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την καινούρια ιστοσελίδα www.lalizas.com της LALIZAS, τον νέο ψηφιακό κατάλογο τον οποίο θα μπορούν να δουν εντός της νέας ιστοσελίδας και τη νέα υπηρεσία B2B που κατασκευάστηκε ειδικά για τους εταιρικούς πελάτες.

Η εταιρική παρουσία ήταν αισθητή καθώς στην έκθεση παρευρέθηκαν οι περισσότεροι εκπρόσωποι των θυγατρικών εταιριών καθώς και πολλά στελέχη της LALIZAS με καπετάνιο το Γενικό Διευθυντή της εταιρίας κ. Σταύρο Λάλιζα. Μέσα σ’αυτούς ήταν οι εκπρόσωποι των θυγατρικών της Αγγλίας, Ισπανίας και Γαλλίας μαζί με τον Διευθυντή Marketing κ. Σπίνουλα και τον Διευθυντή Πωλήσεων κ. Γαλανάκη.

Η LALIZAS για να τιμήσει τους συνεργάτες της διοργάνωσε κατά τη διάρκεια της έκθεσης μια βραδιά με παραδοσιακές γεύσεις και ούζο, όπου όλοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τους συντελεστές της εταιρίας.