Η Boston Whaler συμπλήρωσε 3 εκατομμύρια εργατο-ώρες χωρίς επεισόδιο, περιστατικό ή ατύχημα.

Το ναυπηγείο Boston Whaler ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι η μονάδα παραγωγής έχει ξεπεράσει τις 3 εκατομμύρια ώρες εργασίας χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό ατύχημα. Το ναυπηγείο διαθέτει μακρά ιστορία όσον αφορά την εκπαίδευση ασφάλειας των εργαζομένων της στο τμήμα παραγωγής-κατασκευής των ποιοτικών αβύθιστων της σκαφών.

“Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι μέρος της κουλτούρας της Boston Whaler, και το εξαιρετικό κατόρθωμα των 3 εκατομμυρίων ωρών είναι η διαθήκη αυτής της δέσμευσης” δηλώνει ο πρόεδρος της Boston Whaler, Tom Schiek. “Οι υπάλληλοι είναι επιμελείς σε αυτό που κάνουν, και νοιάζονται για το όνομα των σκαφών Boston Whaler. Αυτό το ρεκόρ αποδεικνύει το πάθος τους”.

Η δέσμευση για καλύτερη εκπαίδευση, συνεχείς τεχνικές βελτιώσεις και η ανοικτή επικοινωνία έχει ως αποτέλεσμα για την Boston Whaler αυτό το απίστευτο ρεκόρ ασφάλειας. Όλοι οι υπάλληλοι πρέπει να προσχωρούν όχι μόνο στης εταιρείας τα αυστηρά πρότυπα, αλλά και σε εξωγενείς οργανισμούς επιτήρησης όπως η OSHA (Occupational Safety & Health Administration). Εξοπλισμός με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τεχνικές αναβαθμίσεις εξασφαλίζουν την πιο κατάλληλη δυνατή παραγωγή, και οι γραπτές διαδικασίες και προδιαγραφές συνεχώς βελτιώνονται βασιζόμενες σε νέο εξοπλισμό, νέα προϊόντα και προτάσεις από τους υπαλλήλους.

Το ναυπηγείο Boston Whaler κάνει μεγάλη προσπάθεια στο να εμπλέξει όλους τους υπαλλήλους στα προγράμματα ασφάλειας. Οι υπάλληλοι μπορούν να κάνουν προτάσεις στο πως είναι εφικτό να εφαρμοστούν καθορισμένες απόψεις στην ασφάλεια παραγωγής – από τις μικρότερες λεπτομέρειες διαδικασιών έως και καθημερινές λειτουργίες εργασίας. Ως μπόνους, οι υπάλληλοι λαμβάνουν ανάλογη αναγνώριση όταν η πρόταση τους για την ασφάλεια έχει επιτυχώς εφαρμοστεί.

“Ασφαλέστερα σκάφη, ασφαλέστερο προσωπικό”, O Tom Schiek συνεχίζει. “Αυτό είναι το motto μας όσο προχωράμε πέρα από τις τρία εκατομμύρια ώρες εργασίας”.

Αντιπρόσωπος:

Motocraft SA

Αλίμου 48, Άλιμος 174 55,

τηλ. 210 9888288

e-mail [email protected]

www.motocraft.gr