Ετήσιο Συνέδριο Lalizas

Από τις 21 έως τις 24 Ιανουαρίου διεξήχθη το ετήσιο συνέδριο της Lalizas στα κεντρικά της γραφεία στον Πειραιά.

Τα δεκαπέντε υποκαταστήματα της, όπως κάθε χρόνο, πήραν μέρος στο συνέδριο, που σκοπό είχε την ενημέρωση των διευθυντών των εταιρειών της Ελλάδα στην Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία, Ολλανδία, Ταϊλάνδη, Κροατία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Τουρκιά, Αυστραλία, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, Νότια Αφρική, Ρουμανία και Ουκρανία.

Βασικά θέματα του συνεδρίου ήταν τα νέα προϊόντα του 2010, το πρόγραμμα εκθέσεων του ομίλου, παγκοσμίως, ο προγραμματισμός στρατηγικού μάρκετινγκ και τέλος η παρουσίαση του καταλόγου 2010 Lalizas σε εννέα γλώσσες.

Το συνέδριο διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία μία και την τελευταία μέρα η Lalizas διοργάνωσε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα προς τιμή των διευθυντών των εταιρειών της με δύο κύριες ομάδες, τη Lalizas Hellas και τη Lalizas Branches.

Σκοπός του αγώνα ήταν η χαλάρωση και διασκέδαση των συνεργατών της Lalizas Hellas. Ο αγώνας είχε αίσιο τέλος τουλάχιστον για την Lalizas Hellas που σκόραρε με 11 γκολ έναντι 8 γκολ που σημείωσαν τα Branches. Οι ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για επαναληπτικό αγώνα του χρόνου. Μπράβο σε όλους για την συμμετοχή!