ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ FOUNTAIN ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΙΑΜΙ 2010

Επιβλητική η παρουσία της Fountain Powerboats στο Ναυτικό σαλόνι ΜIAMI 2010 με πλήρη γκάμα και ανανεωμένα μοντέλα. Με τον Reggie Fountain σταθερά στο τιμόνι της εταιρίας η Fountain ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία παρά τις δοκιμασίες που έχουν ταλαιπωρήσει τον κλάδο.

Χρησιμοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία ετών, την εξειδίκευση του ναυπηγείου και την πλέον επιτυχή πορεία στους αγώνες ανοικτής θάλασσης η Fountain μέσα από ανασυγκρότηση και επαναπροσδιορισμό στόχων εισέρχεται δυναμικά στην τέταρτη δεκαετία λειτουργίας της. Στις πρόσφατες επιτυχίες συγκαταλέγεται και η προμήθεια ταχύπλοων περιπολικών σκαφών στην ακτοφυλακή του Μπαχρέιν. Ιδιαίτερα ανανεωμένα παρουσιάστηκαν τα μοντέλα 38LX, 33 και 38SFC. Στην έκθεση υπήρχε επίσης και το 42 Lighting racing με δύο κινητήρες 1350HP, το πιο πολυβραβευμένο αγωνιστικό σκάφος παγκοσμίως.

Τα εύσημα του ναυπηγείου έλαβε και πάλι η Motocraft , η οποία ηγήθηκε της επέκτασης της Fountain στις διεθνείς αγορές ως ο πρώτος αντιπρόσωπος των σκαφών αυτών στην Ευρώπη με επιτυχημένη πορεία οκτώ ετών.