Εξωλέμβιες μηχανές Parsun από την Eval

Η EVAL-Ε.Γ. Βαλλιανάτος ΑΒΕΕ αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά τους εξελιγμένους τετράχρονους κινητήρες Parsun.  Οι εξωλέμβιες μηχανές Parsun συνδυάζουν αμερικάνικη τεχνολογία αιχμής και υψηλή ποιότητα κατασκευής βάσει αμερικάνικων προτύπων διασφάλισης ποιότητας, διαθέτοντας παράλληλα συγκριτικό πλεονέκτημα τιμής.

Παράγονται και ελέγχονται με τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές, σύμφωνα με το αμερικάνικο πρότυπο EPA 2010 και το Ευρωπαϊκό Πρότυπο CE και συνοδεύονται από εγγύηση 24 μηνών.

Η τεχνολογία αιχμής και τα επιμέρους εξαρτήματα στην κατασκευή των εξωλέμβιων μηχανών Parsun προέρχονται από τις H.Π.Α., τον Καναδά, την Ιαπωνία και την Γερμανία.

Επιπρόσθετα οι μηχανές Parsun  διαθέτουν τεχνολογία χαμηλής κατανάλωσης  καυσίμων.

Η γκάμα των τετράχρονων εξωλέμβιων κινητήρων είναι ευρεία ξεκινώντας από 2,6 μέχρι 25 ίππους με χειροκίνητο ή και ηλεκτρικό σύστημα εκκίνησης, μακρύλαιμες ή κοντόλαιμες.

Όλη η σειρά εξωλέμβιων μηχανών Parsun  είναι διαθέσιμη στα εξειδικευμένα καταστήματα εξωλέμβιων μηχανών σε όλη την Ελλάδα με τα οποία συνεργάζεται η EVAL και στα εξειδικευμένα EVAL Point- ΕVAL Outboard.

Πληροφορίες : EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος,

Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871

E-mail : [email protected]

www.eval.gr