ΕΛΙΝΟΙΛ: Λιπαντικά elin marine στα λιμάνια της Βόρειας Ευρώπης

Ξεπερνά τα 150 λιμάνια το δίκτυο εξυπηρέτησης elin marine παγκοσμίως

Σε μια ακόμη πολύ σημαντική κίνηση προέβη η ΕΛΙΝΟΙΛ καθώς απέκτησε τη δυνατότητα να εξυπηρετεί τους ναυτιλιακούς της πελάτες με λιπαντικά elin marine στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ευρώπης, ένα από τα κομβικότερα σημεία του ναυτιλιακού χάρτη όπου γίνεται τουλάχιστον το 30% του συνόλου των παγκόσμιων πωλήσεων λιπαντικών ναυτιλίας.

Με τη νέα αυτή συμφωνία, η ΕΛΙΝΟΙΛ εντάσσει στο δίκτυο elin marine τα περισσότερα λιμάνια της Β. Ευρώπης όπως του Άμστερνταμ και του Ρότερνταμ στην Ολλανδία, της Αμβέρσας και της Γάνδης στο Βέλγιο, του Αμβούργου και του Κίελου στη Γερμανία και της Δουνκέρδης και του Καλαί στη Γαλλία και φθάνει συνολικά τα 151 παγκοσμίως, έχοντας ήδη εδραιώσει την παρουσία της με το σήμα elin marine σε Άπω Ανατολή, Περσικό Κόλπο αλλά και στην Ελλάδα όπου διατηρεί πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα λιμάνια της επικράτειας.

Παράλληλα, χάρη στις προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες που έχει αναπτύξει, μπορεί και παραδίδει λιπαντικά σε όλα τα σημαντικά λιμάνια της παγκόσμιας ναυτιλίας εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών της 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, any time, on time.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ, γνωστότερη με το εμπορικό σήμα ελίν, αποτελεί μια σοβαρή πρόταση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ενέργειας, δραστηριοποιούμενη με ιδιαίτερη επιτυχία στον χώρο των πρατηρίων, όπου διαθέτει 570 σε όλη την Ελλάδα καθώς και στον εφοδιασμό σκαφών αναψυχής, βιομηχανικών μονάδων και ποντοπόρου ναυτιλίας, με υγρά καύσιμα, στερεά καύσιμα και λιπαντικά κορυφαίας ποιότητας και τεχνολογίας.

ΕΛΙΝΟΙΛ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΕ
Πηγών 33, 145 64 Κηφισιά

Τηλ.: 210 6241500
Fax: 210 6241509
e-mail: [email protected]