Διάπλους Βορείου Αιγαίου με καγιάκ για την Κιβωτό του Κόσμου

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής του 2011, του διάπλου των 250 ναυτικών μιλίων με καγιάκ από την Ερέτρια έως το Ηράκλειο Κρήτης για το Χαμόγελο του Παιδιού, οι κωπηλάτες του South Evian Gulf team, Άγγελος Χριστοφίδης και Κώστας Μανατάκης, επιστρέφουν στην ανοικτή θάλασσα για το νέο τους εγχείρημα τον διάπλου Βορείου Αιγαίου με καγιάκ για την Κιβωτό του Κόσμου, ένα εξίσου απαιτητικό ταξίδι 210 ναυτικών μιλίων αφιερωμένο στα παιδιά της Κιβωτού.

Την αποστολή στηρίζει με τη συμμετοχή του ο συναθλητής τους Στέφανος Βαρβάλας. Η αποστολή θα ξεκινήσει στις 18 Σεπτεμβρίου 2012 από τη Σιθωνία Χαλκιδικής με προορισμό την Ερέτρια, μέσω Βορείων Σποράδων.

Με κύριο μήνυμα Ελάτε συνταξιδιώτες οι κωπηλάτες και τα μέλη του South Evian Gulf team απευθύνουν κάλεσμα προς όλους, για την ενίσχυση με κάθε τρόπο του δύσκολου έργου της Κιβωτού με εθελοντική συνεισφορά και με συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και χρημάτων. Η πρόσφατη δε κλοπή τροφίμων και ρούχων από την αποθήκη του οργανισμού καθιστά την ανάγκη βοήθεια ακόμα πιο επιτακτική.

Μαριάννα Πρωτονοταρίου

[email protected]

Τ +30 6973 643277