Απολαύστε τη θάλασσα με φουσκωτά σκάφη Neptune

Φουσκωτά σκάφη NEPTUNE από την EVAL. Τα σκάφη RIB αποτελούν τη ναυαρχίδα των φουσκωτών NEPTUNE. Η πολυεστερική γάστρα σχήματος “V” εξασφαλίζει σταθερούς και ακριβείς χειρισμούς καθώς και εξαιρετικές επιδόσεις. Η αεροδυναμική τους σχεδίαση σε συνδυασμό με τη στιβαρή τους κατασκευή επιτρέπει τις μεγαλύτερες ταχύτητες και συνάδει με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας. Ιδανικά για θαλάσσια σπορ και με διάφορα μεγέθη επιλογής, τα σκάφη RIB της εταιρείας εγγυώνται τη διασκέδαση στη θάλασσα. Διατίθενται και με κονσόλα jockey (ίππος).

Όλα τα σκάφη NEPTUNE είναι κατασκευασμένα από πολυεστερικό ύφασμα 1100 denier το οποίο είναι ειδικά επικαλυμμένο με PVC και από τις δύο πλευρές του. Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει αποδειχθεί ότι προσφέρει υψηλή ανθεκτικότητα, καθώς και απόλυτη στεγανότητα και αεροστεγή συμπεριφορά στο σκάφος. Παράλληλα, τα σκάφη NEPTUNE προσφέρουν υψηλά επίπεδα αντίστασης στις φθορές, τα καύσιμα, τις υπεριώδεις ακτίνες (UV) όπως και στις καθημερινές τριβές.

Η ανθεκτικότητα των σκαφών NEPTUNE είναι εγγυημένη, αφού κατασκευάζονται με τέσσερις ενισχυμένες ενώσεις υφάσματος σε συνδυασμό με τη χρήση κόλλας με βάση την πολυουρεθάνη. Η χρήση της κόλλας πολυουρεθάνης μεγιστοποιεί την αντίσταση και προστασία των σκαφών απέναντι στις υψηλές θερμοκρασίες και το θαλασσινό νερό.

Όλα τα σκάφη φέρουν το διακριτικό CE και είναι εγκεκριμένα από το Διεθνή Οίκο Πιστοποίησης Instituto Giordano.

Η εμπιστοσύνη στην ποιότητα των σκαφών, αντανακλάται στην 5ετή εγγύηση του υφάσματος και την 3ετή εγγύηση στις ραφές-ενώσεις τους.

Όλη η σειρά φουσκωτών σκαφών NEPTUNE είναι διαθέσιμη στα εξειδικευμένα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε όλη την Ελλάδα με τα οποία συνεργάζεται η EVAL και στα εξειδικευμένα EVAL Point.

Πληροφορίες:
EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος,

E-mail : [email protected]

Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871
www.eval.gr