΄Οργανα KUS από την EVAL

Όργανα για το σκάφος που συνδυάζουν ακρίβεια ενδείξεων, ανθεκτικότητα στις συνθήκες της θάλασσας και τους κραδασμούς και φυσικά καλαισθησία.

Τα όργανα KUS είναι άκρως στεγανά, επικαλυμμένα με γυαλί υψηλής ανθεκτικότητας που δεν θαμπώνει, είναι πρακτικά καθώς οι ενδείξεις είναι ευδιάκριτες με μια ματιά και έχουν εύκολη τοποθέτηση.  Διατίθενται σε συνδυασμό ανοξείδωτης στεφάνης και μαύρου ή άσπρου καντράν, αλλά και σε τελείως άσπρο ή μαύρο.

Το Στροφόμετρο 6000 RPM διαθέτει επιπρόσθετα και Ψηφιακό Ωρόμετρο ώστε να εξυπηρετεί τον ιδιοκτήτη στον ακριβή προγραμματισμό των service του κινητήρα. Όπως και ο Δείκτης Βενζίνης διαθέτει προστασία έναντι αντίστροφης πολικότητας και υψηλής τάσης, ενώ είναι κατάλληλος για σύνδεση με όλους τους αισθητήρες καυσίμων (φλοτέρ) ευρωπαϊκού τύπου. Για σκάφη με εγκατεστημένα φλοτέρ αμερικάνικου τύπου (διαφορετικής ωμικής αντίστασης) διατίθεται ειδικός αντάπτορας.

Το Αμπερόμετρο διατίθεται τόσο με Αναλογική όσο και Ψηφιακή ένδειξη μαζί με γέφυρα μέτρησης.

Τα όργανα σκάφους KUS από την EVAL είναι διαθέσιμα στα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε όλη την Ελλάδα και στα εξειδικευμένα EVAL Points.

Πληροφορίες:

EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος,

Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871.

www.eval.gr

E-mail : [email protected]