Εξωλέμβιες μηχανές DF15A και DF20A

Η Suzuki με μεγάλη υπερηφάνεια μας παρουσιάζει τα δύο νέα της μοντέλα τετράχρονων εξωλέμβιων μηχανών νέας γενιάς DF15A και DF20A.

Εξωλέμβιες μηχανές Suzuki

Οι δύο αυτές εξωλέμβιες μηχανές, κάνανε το ντεμπούτο τους στο Ναυτικό Σαλόνι του Ντίσελντορφ τον Ιανουάριο του 2012 και έκαναν αμέσως εντύπωση.

Είναι οι πρώτες εξωλέμβιες μηχανές της κατηγορίας τους που διαθέτουν σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού καυσίμου. Αυτό το σύστημα σε συνδυασμό με το σύστημα ελέγχου καυσίμων Lean Burn της Suzuki οδήγησαν στην κατασκευή μιας σειράς εξωλέμβιων μηχανών που προσφέρει στους λάτρεις της θάλασσας ευκολότερη εκκίνηση, μεγαλύτερη επιτάχυνση και πάνω από όλα, μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου.

suzuki-df20-df15a-2

Για να το επιτύχουν αυτό, οι μηχανική της Suzuki σχεδίασαν ένα νέο σύστημα έγχυσης καυσίμου για τις εξωλέμβιες μηχανές DF15A και DF20A το οποίο περιλαμβάνει:

· Αντλία υψηλής πίεσης καυσίμου

· Μικρό ψύκτη καυσίμου για περισσότερη ασφάλεια

· Ψεκαστήρα καυσίμου

· Διαχωριστή ατμού

Εξωλέμβιες μηχανές Suzuki

Κατασκευάζοντας αυτά τα μέρη σε πολύ μικρότερο μέγεθος από αυτά που χρησιμοποιούν για τις εξωλέμβιες μηχανές DF40 και DF300, το συνολικό βάρος της μηχανής μειώνεται αισθητά και έτσι είναι οι ελαφρύτερες και πιο συμπαγείς εξωλέμβιες μηχανές της κατηγορίας τους. Το μικρό τους μέγεθος και βάρος είναι το ιδανικό «ταίρι» για μια ευρεία γκάμα σκαφών ειδικότερα για μικρά αλιευτικά αλλά και μικρά φουσκωτά σκάφη.

Μην το σκέφτεστε. Οι νέες εξωλέμβιες μηχανές Suzuki DF15A και DF20A είναι ιδανικές για όλους εσάς που θέλετε να απολαύσετε φέτος το καλοκαίρι μια μαγευτική βαρκάδα.

ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.
MARINE DIVISION

Λεωφόρος Αθηνών 169
104 47 Αθήνα
Τηλ.: 210 4833328 – 30
Fax.: 210 4833325

www.suzuki-marine.gr